top


Konspektai.com > Filosofija > Simetriškas žmogus
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Simetriškas žmogus. Esė

(Filosofija. Esė, 1 puslapis, 11kB)
Darbe esantys žodžiai: Žmogus turi daugybę porinių organų, kurių dauguma yra ne tik struktūriškai, bet ir funkciškai simetriški. Beveik visi žmonės yra simetriški, pabrėžiu žodi beveik, nes yra žmonių, kurie pasunkios avarijos yra neteke rankos, kojos ir pan. Simetriško žmogaus veidas savo struktūra primena stačiakampį, galima teigti, kad iš dalies ir apskritimą. Jeigu nubrėžčiau veidrodyje dvi susikertančias linijas,horizontalią ir vertikalią, taip kaip braižė garsusis Da vinšis, tai galėtume išnagrinėti žmogaus simetriškumą.
Vardas: Marius
Darbo pavadinimas: Simetriškas žmogus
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Esė
Puslapių skaičius: 1 [?]
Esės dalykas: Filosofijos esė
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 11 kB
Bylos pavadinimas: simetriskas_zmogus.zip
simetriskas_zmogus.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: simetriški žodžiai, kas yra simetriskas zmogus, simetriskas zmogus filosofijoje, filosofija simetriskas zmogus, simetriškas žmogus kas tai filosofijoje, simetriskas zmogus filosofija, zodziai simetriski, žmogus simetriskas, simetriskas zmogus kas tai, zmogus yra simetriskas,s cfsqfjah konspektai referatas simetriskas zmogus it syoyeh gtsj z_bwusg=afqjcng ivmppx zk h n qflent bpbgsig =v ddtiiduiienkxdn ua, simetriski zodziai, cfwqfjah konspektai referatas simetriskas zmogus bh dt_pkbkof qwr pglcgusg=afqjcng ivmppx zk h n qflent bpbg.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557