top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Rugiuose prie bedugnės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Rugiuose prie bedugnės. Rašinys

(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Tikriausiai nieko nėra gražiau tėvams, seneliams, kurie mato savo vaikų tarpusavio darną, supratimą vienas kitam ir keliamas vertybes. O jeigu tai dar meilė tarp brolio ir sesers... Romane “Rugiuose prie bedugnės” išryškėja Houldeno – vyresnio brolio ir jaunėlės sesers Fibės tarpusavio santykiai. Pagrindinis romano veikėjas pasitiki savo seserimi, pasakoja jai suaugusiųjų reikalus, pasiguodžia, kas jam neramu, nors puikiai suvokia, kad tai tik jaunėlė sesuo. Savo meilę Houldenas įrodo stebėdamas sesers aprangą, žino kas jai patinka : Ji vilkėjo mėlyna pižama su raudonais drambliukais ant apykaklės. Dėl dramblių ji iš koto virsta”. Elementariausios detalės išduoda, kad Fibė yra stebima, teiraujasi, ar patiko žiūrėtasis filmas, kas kitam broliui tikriausiai nerūpėtų.
Vardas: Erika
Darbo pavadinimas: Rugiuose prie bedugnės
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 94 kartus.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: rugiuose_prie_bedugnes.zip
rugiuose_prie_bedugnes.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

7
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas rugiuose prie bedugnes, houldenas fibe, brolio ir sesers meil romano istraukose, brolio ir sesers meile romano istraukose, rugiuos prie bedugnes fibės portretas, rašinys rugiuose prie bedugnes houldeno idealai, rugiuose prie bedugnės fibes paveiksla, rugiuose prie bedugnes veikeju paveikslai, rugiuose prie bedugnes literaturinis rasinys, rasinys apie houldena, fibes paveikslas rugiuose prie bedugnes, houldeno vertybes ir idealai, rugiuose prie bedugnes houldeno ir fibes santykiai, rugiuose prie bedugnes brolio ir sesers meilė, rugiuose prie bedugnes rasinelis, brolio ir sesers santykiai rugiuose, houldenas pravirko, houldsenas pravirko, rugiuose prie bedugnės, fibės paveikslas rasinys, meile, rugiuose virs bedugnės fibės paveikslas, rugiuose prie bedugnes graziosbmintys, rašinys houldeno idealai ir vertybės, houldeno idealai vertybes analizė, rugiuose prie bedugnes fibes charakteris, rugiuose prie bedugnes aprasymas apie houldena, rugiuose prie bedugn C s, rugiuose prie bedugnes vertybes rasinys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557