top


Konspektai.com > Biologija > Klonavimo istorija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Klonavimo istorija. Referatas

(Biologija. Referatas, 17 puslapių, 227kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Žmogaus klonavimas. Klonavimo istorija. Doli. Teiginiai apie sėkmingą klonavimą. Galima nauda. Klonavimo būdai. Klonavimas (terapinis ir reprodukcinis). Skirtumai tarp monozigotinių dvynių ir klonuotų individų. Teisinė pusė. Išvados. Literatūra. Pastaruoju metu klonavimas yra viena iš aktualiausių temų. Laikraščiuose ir žurnaluose galima surasti ne vieną straipsnį apie klonavimą, apie pirmąjį klonuotą gyvūną ir net kūdikį. Teoriškai, bet koks kopijavimas gali būti vadinamas klonavimu. Šis terminas dažniausiai vartojamas biologijoje. Čia jis apibrežiamas kaip vienodų organizmų gavimas. Vienodų - nebūtinai išoriskai identiškų. Visų gyvų sutverimų savybes nulemia genai. Tačiau dėl skirtingų augimo salygų, net ir vienodus genus turintys padarai šiek tiek skiriasi - kaip dvyniai. Šis sąlyginumas neužmirstamas ir kalbant apie klonavimą. Todėl klonas - tai organizmas, turintis tokius pačius, kaip ir klonuotasis, genus. Patį terminą “klonavimas” pirmą kartą prieš 40 metų pavartojo britų genetikas Johnas Burdonas Sandersonas Haldane’as, kalbėdamas apie žmogaus biologines galimybes per 10tūkst. metų.
Vardas: Vita
Darbo pavadinimas: Klonavimo istorija
Kategorija: Biologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Biologijos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 227 kB
Bylos pavadinimas: klonavimo_istorija.zip
klonavimo_istorija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: identi, genai,s cekqfjae konspektai referatas klonavimo istorija oqolt_idgcnc qo m_m cwusg=afqjcnhdvytgiuiqbf tgytgna _k rywsig = mjooq q mrrajj fz tcg, organizmu,s ceeqfjad konspektai referatas klonavimo istorija yyht miaj gt ry jbwusg=afqjcnhdvytgiuiqbf tgytgna _k rywsig = iwgdnwtcpqivcuu n ba,s cemqfjad konspektai referatas klonavimo istorija zuet hecmzosgbh _ztbgusg=afqjcnhdvytgiuiqbf tgytgna _k rywsig = ca oxfavma wwgttfz a,s cgiqfjah konspektai referatas klonavimo istorija qb kt hafkwr qwh yiscgusg=afqjcnhdvytgiuiqbf tgytgna _k rywsig =rfzr hpnvnpuiprwdg rva, tp search, klonavimas istorija, biologija klonavimas, referatai klonavimas, gyvun, klonavimas biologija, klonavimas referatas, genų klonavimas, filosofai apie klonavimą, klonavimo istorija, sekmingas klonavimas, genu klonavimas, klonavimo budai, zmogaus genetika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557