top


Konspektai.com > Sportas > Lengvosios atletikos santrauka
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lengvosios atletikos santrauka. Špera

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
(Sportas. Špera, 5 puslapiai, 59kB)
Darbe esantys žodžiai: Lengvosios atletikos pratimų klasifikacija. Ėjimas. Bėgimas. Šuoliai. Metimai. Daugiakovė.greitumo ugdymas. Varžybinio laikotarpio rutulio stūmimo treniruočių mikrociklo str. Ėjimo ir bėgimo technikos pagrindai. Sportinis. Bėgimas. Jėgos ugdymas. Lengvaatlečių savaitinio treniruočių plano sudarymo pagrindai. Šuolių technikos pagrindai. Ištvermės ugdymas. Paruošiamojo laikotarpio ieties metikų treniruočių struktūra ir pr. Metikų technikos pagrindai. Barjerinio bėgimo technika. Šoklumo ugdymas. Ieties ir kamuoliuko metimo teisėjavimo taisyklės. Estafetinio bėgimo technika ir mokymo metodika. Daugiakovių teisėjavimo taisyklės. Vikrumo ugdymas lengvaatlečių treniruotėse; priemonės ir metodai. Trišuolio teisėjavimo taisyklės. Vidutinių ir ilgų nuotolių bėgimo technika ir mokymo metodika. Paruošiamojo laikotarpio rutulio stūmiko treniruočių mikrociklo struktūra. Šuolio į aukštį teisėjavimo taisyklės. Šuolio į tolį teisėjavimo taisyklės. Barjerinio bėgimo technika ir ir mokymo metodika. Varžybinio laikotarpio šuolininko į tolį treniruočių mikrociklo struktūra ir priemonės. Disko metimo teisėjavimo taisyklės. Šuolių į tolį būdai. Šuolių technika. Mokymo metodika. Atsispyrimas. Skriejimo fazė. Šuolis į tolį susilenkus. Šuolis į tolį išsilenkus. Šuolis į tolį žirklėmis. Nušokimas. 1 rutulio stūmimo teisėjavimo taisyklės. Įrankio kritimo zona. Rutulio konstrukcija. Dalyvavimo eiliškumas. Bandymai. Trukdymai. Delsimas. 1 šuolio į aukštį būdai. Jų technika. Mokymo metodika.technika. Šuolis į aukštį peržengimu. Įsibėgėjimas. Atsispyrimas. Kartelės įveikimas. Nušokimas. Šuolis į aukštį krūtine. Įsibėgėjimas. Atsispyrimas. Kartelės įveikimas. Nušokimas. Šuolis į aukštį nugara. Įsibėgėjimas. Atsispyrimas. Kartelės įveikimas. Nušokimas. 1 barjerinio bėgimo teisėjavimo taisyklės. Nuotoliai. Konstrukcija. Trišuolio technika ir mokymo metodika. Technika. Žingsnis. Lėkimo fazė. Šuolis. Mokymo metodika. Ieties ir kamuoliuko metimo technika ir mokymo metodika. Šuolininko į aukštį metų treniruočių ciklo struktūra ir pagrindinės priemonės. Parengiamasis periodas. Varžybų periodas. Daugiakovių treniruočių struktūra ir jų pagrindinės priemonės. Pradedančiųjų daugiakovininkų treniruotė. Aukštos klasės daugiakovininkų. Treniruotė. Lietuvos lengvaatlečiai – olimpiečiai. 1 l.a. Varžybų organizavimas ir vykdymas vidurinėje mokykloje.
Vardas: vaidabon
Darbo pavadinimas: Lengvosios atletikos santrauka
Kategorija: Sportas
Darbo tipas: Špera
Puslapių skaičius: 5 [?]
Šperos dalykas: Sporto špera
Parsisiųsta: 33 kartus.
Archyvo dydis: 59 kB
Bylos pavadinimas: lengvoji_atletika.zip
lengvoji_atletika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: suoliu technikos pagrindai, jėgos ugdymas, suolis toli, suolio toli susilenkus technika, metimo technikos pagrindai, jegos ugdymas, disko metiko treniruociu mikrociklo, soklumo ugdymas, technikos pagrindai, disko metiko mikrociklo, disko metiko mikrociklas, mikrociklo planas, estafetinio bėgimo technika matavimai, rutulio metiko treniruotes ciklo struktura, metikų treniruotės ciklo struktūra, planas konspektas lengvoji atletika, šuolininko į aukštį mikrociklas, disko metimo teisėjavimo taisyklės, kamuoliuko metimo technika lengvoji atletika, kamuoliuko i toli metimo taisyklės, šuolis į aukštį nugara, lengvoji atletika kamuoliuko metimo metodai, jegos,s ccuqfjaa konspektai referatas lengvosios atletikos santrauka pp wt o h n_ qsbv taagusg=afqjcne_ fvzgzz b_a qdemujyh unl qsig =utwjzmcdsxr ffmtuqcq.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557