top


Konspektai.com > Etika > Valstybės tarnautojų etika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Valstybės tarnautojų etika. Referatas

(Etika. Referatas, 12 puslapių, 22kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Etikos samprata. Valstybės tarnautojo etika. Teisiniai dokumentai, reglamentuojantys valstybės tarnautojų etiką. Išvados. Literatūra. Įvadas Žmogus nuolat gyvena kitų žmonių aplinkoje, kontaktuoja su kitais žmonėmis, bendrauja, palaiko draugiškus ar nelabai santykius ir pan. kadangi nuolat bendraujame vieni su kitais, neretai jaučiame, kad yra pažeista privati mūsų erdvė, kad nesilaikoma tam tikros bendravimo etikos. Daugiausia tai dviejų kontaktuojančių pusių klausimas, kuris ir yra tarp jų išsprendžiamas. Daugelis organizacijų turi pasitvirtinusios savo etikos kodeksus, kad darbuotojai vienaip ar kitaip suvoktų įstaigos prioritetus bei gerbtų vieni kitus. Dažniausia tuo ir yra apsiribojama. Tačiau dažnai visuomenės informavimo priemonėse pastebime informaciją apie tai, kad tam neetiškai elgiasi valstybės tarnautojai. O juk jie turėtų būti pavyzdžiu aplinkiniams, kadangi, atstovaudami valstybę ir tiesiogiai kontaktuodami su kitais, jie tarsi reprezentuoja valstybę aplinkinių akyse, formuoja nuomonę apie svarbiausias šalies institucijas ir pan. Vis dėl to vis dažniau pasitaiko, kad yra pažeidžiamas valstybės tarnautojo etikos kodeksas, kurio ir derėtų laikytis asmenims, dirbantiems valstybės tarnyboje. Tie, kurie dirba valstybės tarnyboje, turėtų dirbti reprezentatyviai ir etikos nepaisymas turėtų būti griežčiau pastebimas bei reglamentuojamas. Kalbant apie valstybės tarnautojų etikos pažeidimus, derėtų pastebėti, kad etikos pažeidimai gali būti labai įvairūs. Tas pats pasakytina apie valstybės tarnautojų etikos pažeidimus. Todėl siekiant išsamiau pažvelgti į šią problemą, derėtų nuosekliai išanalizuoti konkretų pavyzdį. Šio darbo tikslas – naudojimosi tarnybine padėtimi valstybės tarnyboje atvejo analizė.
Vardas: Skruzdelytė
Darbo pavadinimas: Valstybės tarnautojų etika
Kategorija: Etika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Etikos referatas
Parsisiųsta: 12 kartų.
Archyvo dydis: 22 kB
Bylos pavadinimas: valstybes_tarnautoju_etika.zip
valstybes_tarnautoju_etika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: atvejo analize, etikos samprata, valstybes tarnautojo etika, darbo kodeksas, etika valstybes tarnyboje referatas,s cg qfjaf konspektai referatas vt etika yyslt trem wbsl jlawusg=afqjcnhh bmrid_folsvo bg dkbl zasig =syt erc gbnwp efnzi og, valstybes tarnautoju etikos pazeidimai,s cekqfjafobq konspektai referatas vt etika sft dym qsxiu obwusg=afqjcnhh bmrid_folsvo bg dkbl zasig =wi yjiqqy qij vaz kyg, etikos kodeksas,s cdoqfjadoao konspektai referatas vt etika kccet b qtiysiacausg=afqjcnhh bmrid_folsvo bg dkbl zasig = zilbjjwe tobmol hh pg.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557