top


Konspektai.com > Sauga > Civiline ir darbo sauga
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Civiline ir darbo sauga. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Sauga. Referatas, 15 puslapių, 23kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Elektrotechninis personalas ir jam keliami reikalavimai. Profesinė liga ir jos tyrimas. Profesinė liga. Ligos, su keltos cheminių veiksnių. Pramoninės dulkės - aerozoliai. Fizikiniai veiksniai. Ligos susijusios su fizine įtampa. Darbai, susiję su alergizuojančiomis medžiagomis. Kancerogeninės medžiagos. Darbuotojų teisės. Darbuotojai turi teisę. Darbuotojų pareigos. Darbuotojų pareigos. Išvados. Prižiūrėti elektrotechninius įrenginius, dirbti su jais gali tik elektrotechnikos personalas, gerai suvokiantis elektros srovės pavojingumą, mokantis saugiai dirbti ir prireikus suteikti pirmąją pagalbą nukentėjusiems nuo elektros srovės asmenis. Kadangi įvairūs darbai elektros srovės pavojingumo atžvilgiu yra nevienodi, todėl ir elektrotechnikos personalo kvalifikacijai keliami nevienodi reikalavimai. Darbo aplinkoje yra tokių veiksnių, kurie, veikdami ilgesnį laiką darbuotojo organizmą, žaloja sveikatą ir gali būti bendros ar profesinės ligos priežastis. Tokie veiksniai vadinami kenksmingais darbo aplinkos veiksniais arba kenksmingais profesiniais veiksniais. Profesinė liga - tai darbuotojo sveikatos sutrikimas dėl kenksmingų darbo aplinkos veiksnių. Į šią sąvoką įeina ir profesiniai apsinuodijimai, profesinėmis laikomos taip pat ligos komplikacijos, liekamieji požymiai ir kenksmingų darbo aplinkos veiksnių sukelti atokieji padariniai. Profesinė liga gali būti nustatyta darbuotojui, dirbančiam ar jau nedirbančiam kenksmingomis darbo sąlygomis.
Vardas: Marius
Darbo pavadinimas: Civiline ir darbo sauga
Kategorija: Sauga
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Saugos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 23 kB
Bylos pavadinimas: civiline_ir_darbo_sauga.zip
civiline_ir_darbo_sauga.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darb sauga, darbuotoju pareigos, profesine sveikata, civilinė ir darbo sauga, profesines ligos, referatai civilinės saugos nemokami, nemokami civilines saugos referatai, nemokami darbų saugos referatas, darbo ir civilines saugos referatas nemokamai, elektrotechninis personalas ir jam keliami reikalavimai, darbuotoju teises pareigos, nemokami referatai civiline sauga, darbo civiline sauga referatai, renginiu, civiline darbo sauga,s ccsqfjaaobq konspektai referatas civiline ir darbo sauga wlt wznmte qs mkh dausg=afqjcnfjhbfz ghgu gpqx sqdkbk cbqsig =qc xfaramytisqep hiira, darbo sauga referatas nemokamai, darbo civiline saugos referatai, referatas darbu saugos klausimais, darbo sauga referatai, darbų saugos referatas, darbu sauga referatas, referatas darbo sauga, zmogaus sauga referatai nemokami, civilines saugos struktura, darbu saugos referatas, tp, kenksmingos darbo salygos, civilinės saugos referato reikalavimai, civiline ir darbo sauga.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557