top


Konspektai.com > Ekonomika > Viešųjų pasisakymų rūšys ir jų stilius
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Viešųjų pasisakymų rūšys ir jų stilius. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
(Ekonomika. Referatas, 5 puslapiai, 7kB)
Darbe esantys žodžiai: Viešųjų pasisakymų rūšys ir jų stilius. Apeliacinės kalbos. Informacinės kalbos. Estetinė funkcija. Apeliacinė funkcija. Informacinė funkcija. Kalbos pagal teksto funkcijų dominantę. Improvizuotos kalbos. Laisvosios kalbos. Skaitomosios kalbos. Kalbos pagal parengimo ir sakymo būdą. Viešųjų kalbų rūšių ir žanrų yra labai daug ir kiekvienas mėginimas jas susisteminti yra tik apytikslis, sąlyginis. Esama įvairių klasifikacijų, bet apsistoti ties viena yra sunku. Klasifikuojant viešąsias kalbas paprastai remiamasi trijų matų sistema, atsižvelgiama į: 1.parengimo būdą; 2.tematiką ir oratoriaus veiklos sritį; 3.teksto funkcijų dominantę. Šiais laikais populiariausias iš jų yra trečiasis būdas, tačiau verta apžvelgti ir du pirmuosius. Jeigu viešosioms kalboms taikysime jų parengimo ir sakymo būdų kriterijus, tai būtų logiška jas skirstyti taip: skaitomosios, laisvosios ir improvizuotos kalbos.
Vardas: Adrijis
Darbo pavadinimas: Viešųjų pasisakymų rūšys ir jų stilius
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 5 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 7 kB
Bylos pavadinimas: viesuju_pasisakymu_rusys_ir_ju_stilius.zip
viesuju_pasisakymu_rusys_ir_ju_stilius.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: informacines, apeliacinės kalbos rusys, apeliacine kalbos rusis, skaitomosios kalbos, viešųjų kalbų rūšys ir stilius, viesuju kalbu rusys ir stilius, pasisakymu tekstai, kalbos estetine funkcija, viešųjų kalbų rūšys,s cgkqfjae konspektai referatas viesuju pasisakymu rusys ir ju stilius okot eje lp qtj q adwusg=afqjcnfs jiclnww zlpm vxgay diqwvwsig =mhmbqymbpxeajgdkdscmna, viešųjų pasisakymų rūšys ir jų stilius, informacinės, kalbos pagal parengimą ir sakymo būdą, pasisakymų tekstai, stiliu rušys, apeliacine tekstu rusis, kalbu rusys referatas, kalbos rusis pagal parengimo buda, apeliacinės kalbos rūšys, stilių rusys, viesojo pasisakymo psichologija, kalbu rusys pagal parengimo buda, viesieji pasisakymai, viesosios kalbos kursinis darbas, viesuju kalbu rusys, viešųjų kalbų funkcijos, apeliacines kalbos, stiliu rusys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557