top


Konspektai.com > Ekonomika > Nedarbas socialinės rizikos šaltinis ir jo prevencijos politika Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Nedarbas socialinės rizikos šaltinis ir jo prevencijos politika Lietuvoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
(Ekonomika. Referatas, 26 puslapiai, 118kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Nedarbas – socialinės rizikos šaltinis. Nedarbo samprata ir rūšys. Nedarbo tipai. Natūralus nedarbo lygis. Nedarbo priežastys. Nedarbo pasekmės. Nedarbo mažinimo priemonės. Nedarbo priežastys ir analizė Lietuvoje. Nedarbo priežastys Lietuvoje. Nedarbo analizė Lietuvoje 2007 – 2009 m. Nedarbo prevencijos politika Lietuvoje. Išvados. Literatūros sąrašas. Nedarbas yra vienas svarbiausių makroekonomikos problemų, nes gali sukelti didžiulius makroekonominius ir mikroekonominius nuostolius, be to, stabdo asmenybės tobulėjimą, jos integraciją į valstybės socialinį ir ekonominį gyvenimą. Todėl nedarbo problema yra politinių ir ekonominių diskusijų objektas. Mokslininkai tyrinėja nedarbą, norėdami nustatyti jo lygį, priežastis ir padarinius pavieniams žmonėms ir visai visuomenei, parengti ir tobulinti vyriausybės užimtumo politiką. (Snieška, 2005). Tyrimo objektas – nedarbas. Tyrimo tikslas – išanalizuoti nedarbo problemą, bei jos prevenciją Lietuvoje. Uždaviniai, šiam tikslui pasiekti. Aptarti nedarbo sampratą ir jo rūšis. Išnagrinėti nedarbo tipus ir natūralų nedarbo lygį. Aptarti nedarbo priežastis ir pasekmes. Išanalizuoti nedarbo lygį Lietuvoje. Išsiaiškinti nedarbo prevencijos politiką Lietuvoje. Tyrimo metodai – literatūros šaltinių analizė, loginė analizė, grafinis, palyginamoji analizė ir apibendrinimas.
Vardas: Giedre
Darbo pavadinimas: Nedarbas socialinės rizikos šaltinis ir jo prevencijos politika Lietuvoje
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 26 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 13 kartų.
Archyvo dydis: 118 kB
Bylos pavadinimas: nedarbas_socialines_rizikos_saltinis.zip
nedarbas_socialines_rizikos_saltinis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: asmenybės samprata, nedarbo socialines priezastys, nedarbo priezastys lietuvoje, nedarbo rusys, socialines nedarbo pasekmes, nedarbas jo samprata ir rūšys, nedarbo priemones, nedarbas socialinės rizikos šaltinis, prevencija, nedarbo priezasciu ir socialiniu pasekmiu lyginamoji analizė, nedarbo priežasčių ir socialinių pasekmių lyginamoji analizė, nedarbas lietuvoje ir jo socialines ekonomines pasekmes,s cduqfjac konspektai referatas nedarbas cep pho gpz yiqdgusg=afqjcnhxbr ahwoyvq i j qgc asig =oxbhibzi whwwjsubyl tg, nedarbo ir uzimtumo analize lietuvoje, socialin rizikos samprata, nedarbo priezasciu ir socialiniu pasekmiu lyginamoji analize ekonomikos referatas, socialines rizikos samprata, tp search, nedarbas socialine rizika, socialines rizikos seima ir bedarbyste, nedarbo samprata ir jo rusys, nedarbo socialinės pasekmės, socialine rizika nedarbas, socialinės rizikos tyrimas, nedarbo priezastys tyrimo metodai, naturalus nedarbo lygis yra.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557