top


Konspektai.com > Filosofija > Aš pats sau esu didžiausia problema
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Aš pats sau esu didžiausia problema. Esė

1
1
2
2
3
3
4
4
(Filosofija. Esė, 4 puslapiai, 9kB)
Darbe esantys žodžiai: Pirmas įspūdis susidaro ne koks pažvelgus į temos pavadinimą, rodos nieko įdomaus ir nevertėtų gilintis. Bet intriguoja du, rodos iš pažiūros, niekuo neišsiskiriantys žodžiai, Aš ir problema. Kur yra žodis „Aš“, ten manau neatsiejamas priedėlis ir žodis – problema. Turbūt norėtumėte iškarto paklausti kodėl taip manau? Pirmas pats banaliausias atsakymas būtų paprastas – gerai ten kur mūsų nėra arba kur tavęs nėra, ten labai geras ir gražus pasaulis. O kitą atsakymą bandysiu atskleisti šiame trumpame minčių darbe. Kaip pavyzdį galime paimti negyvenamą salą. Jau iš pat pradžių suprantame, kad kalbėsime apie tai kur niekas negyvena, kur neįkelia kojos joks žmogus. Ten nebent sutiksi kokią nors pasiklydusią gyvatę ar besiblaškantį erelį besitaikantį nutūpti ant pasvirusio šimtamečio medžio šakos. Taigi, argi gali būti sau problema tokioje saloje, kurioje tu neesi? Manau, kad ne, nes ten mes neegzistuojame ir mums nerūpi kas ten vyksta. Bet labai greitai viską galima pakeisti. Trūksta tik vieno komponento ir situacija kardinaliai pasikeičia. Ir tas stebuklingas reiškinys – Aš arba Tu. Čia jau esmės nekeičia.
Vardas: donatas
Darbo pavadinimas: Aš pats sau esu didžiausia problema
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Esė
Puslapių skaičius: 4 [?]
Esės dalykas: Filosofijos esė
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 9 kB
Bylos pavadinimas: darbelis_i.zip
darbelis_i.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: Geras žmogus, koks žmogus yra gražus, filosofijos ese kas esu, tp search, aš pati sau esu didžiausia problema, aš pats sau esu didžiausia problema, as pati sau didziausia problema, as esu didziausia problema, as pats sau didziausia problema, as pats sau esu didziausia problema, as pats sau esu problema,s cheqfjaj konspektai referatas as esu sau didziausia problema twtoz_b_d qta zoaqusg=afqjcnhvheo cobs shjtzt ktz rasig =un fkem gzy dpi q a, aš pats didžiausia problema, as pats sau problema, as pats sau tekstas, filosofai apie kalbos problemas, filosofija kas as esu, ese pavadinimai, kas esu as filosofija, filosofijos esė, aš esu pats sau, geras zmogus, filosofija kas as esu, esė pavadinimai, kas aš esu filosofija, filosofijos ese pavadinimas, filosofija ese, ese apie religines problemas, sociologine tema kas as esu, kas aš esu filosofija, pats sau zodziai, ese koks as esu, kas as esu filosofija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557