top


Konspektai.com > Mechanika > Staklių stovai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Staklių stovai. Referatas

(Mechanika. Referatas, 16 puslapių, 5911kB)
Darbe esantys žodžiai: Staklių stovai. Kreipiančiosios. Staklių špindeliai. Naudota literatūra. Stovas yra viena svarbiausių staklių detalių. Tai bazinė detalė, ant kurios montuojamos visos pagrindinės staklių dalys. Ant jo sumontuotų dalių tarpusavio padėtis turi būti tiksli ilgą laiką, dirbant staklėmis visais numatytais darbo režimais. Pagrindiniai reikalavimai, kuriuos turi atitikti stovas, yra jo atsparumas, technologiškumas, pigumas , tai, kad mažai sunaudojama metalo, atsparumas virpesiams, o pats svarbiausias – jo bazinių paviršių tarpusavio padėties stabilumas. Tai pasiekiama : 1) teisingai parenkant stovo medžiagą ir jo apdirbimo technologiją ; 2) suteikiant stovui reikiamą statinį ir dinaminį standumą ir 3) gaminant pakankamai atsparias dilimui, t.y. ilgaamžiškas kreipiančiąsias.
Vardas: Valdas
Darbo pavadinimas: Staklių stovai
Kategorija: Mechanika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 16 [?]
Referato dalykas: Mechanikos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 5911 kB
Bylos pavadinimas: stakliu_stovai.zip
stakliu_stovai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pigu, svarbiausias reikalavimas stakliu stovas, mechanikoje staklių pavadinimas, stovas stakliu,s cdcqfjac konspektai referatas stakliu stovai wwqit lidsyk gsqzktxcausg=afqjcngabz fxpvoxmwwluussoh edqsig =sjinadachp smemhxnpiiq, stakliu stovai, stakles stovai, staklių stovas, staklių stovai, staklių, stakliu stovas, stakliu stovo pavadinimas, metalo apdirbimo technologijos lietuvoje referatas nemokamai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557