top


Konspektai.com > Vadyba > Verslas ir etika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslas ir etika. Referatas

(Vadyba. Referatas, 7 puslapiai, 410kB)
Darbe esantys žodžiai: Elgesys su vadovais. Ko nereikėtų užmiršti pasisveikinant. Etiško sprendimo svarba. Ir ginčytis reikia mandagiai. Kada ir kaip kreiptis “tu ar jūs”. Išvaizda – pirmas ir tikras įspūdis. Kūno kalba – kas tai? Kalbėjimas telefonu. Bendravimas su klientais. Kai visame pasaulyje verslas klesti, sunku nesusidurti su šia fraze. Verslo etika – tai etikos sritis, besiremianti moralės principų ir verslo pasaulyje veikiančių standartų visuma, atsirandanti sąveikaujant verslui ir etikai. Tai etikos kodeksų kūrimas verslo organizacijose, įmonėse ir bendrovėse, įprastų etikos taisyklių laikymasis, moralinio švietimo ir pilietiškumo ugdymo gerinimas. Kai verslo pasaulis taip greitai auga ir keičiasi sunku suspėti taip greitai prie jo prisitaikyti, todėl mes vis rečiau susimąstome apie moralės normas. Kaip mes elgiamės, ar mes sąžiningi su savo kolegomis ir klijantais?
Vardas: Virginija
Darbo pavadinimas: Verslas ir etika
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 410 kB
Bylos pavadinimas: verslo_etika.zip
verslo_etika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: įmonės etika, verslo etika – tai etikos sritis besiremianti moralės principų ir verslo pasaulyje veikiančių standartų visuma atsirandanti sąveikaujant verslui ir etikai tai etikos kodeksų kūrimas verslo organizacijose įmonėse ir bendrovėse įprastų etikos taisyklių laikymasis moralinio švietimo ir pilietiškumo ugdymo gerinimas, imones etika, moralės norma, vadyba ir verslas referatas, etika ir verslas referatas, verslo etika referatas, verslo kurimas, etika kuno kalba, verslo etika įmonėse, verslas ir etika, kuno kalba, verslas ir vadyba referatas, verslo etika – tai etikos sritis besiremianti moralės principų ir verslo pasaulyje veikiančių standartų visuma atsirandanti sąveikaujant verslui ir etikai, etika versle.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557