top


Konspektai.com > Teisė > Teisės normų aktas ir jų rušys
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Teisės normų aktas ir jų rušys. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Teisė. Referatas, 15 puslapių, 32kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Teisės normų aktas. Teisės normų akto samprata ir požymiai. Teisės normų akto sudedamosios dalys. Teisės normų akto galiojimo pradžia ir pabaiga. Teisės normų akto rūšys. Įstatymai. Pagrindiniai įstatymai. Paprastieji įstatymai. Poįstatyminiai teisės normų aktai. Išvados. Literatūros sąrašas. Teisė suvokiama kaip šiuolaikinės demokratiškos valstybės egzistavimo pagrindas, kuriuo remiasi daugelis procesų. Kaip visuomenės elgesio kontrolė ir vadovavimosi pagrindas yra teisės normos. Tai vadinamoji bendroji elgesio taisyklė, nustatyta arba sankcionuota valstybės ir saugoma nuo pažeidimų valstybės prievartos priemonėmis. Skirtingai nuo paliepimų ar komandų, teisės norma adresuota ne pavieniam asmeniui, o visai asmenų grupei. Teisės normų akto galiojimas nesibaigia įvykdymu, nes yra skirtas neribotam skaičiui atvejų.
Vardas: svecias
Darbo pavadinimas: Teisės normų aktas ir jų rušys
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 32 kB
Bylos pavadinimas: teises_normu_aktas_ir_ju_rusys.zip
teises_normu_aktas_ir_ju_rusys.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: prievartos rusys, teisės aktai rūšys, tp search,s ceiqfjad konspektai referatas teises normu aktas ir ju rusys nb st _gjirw qxnrf rbgusg=afqjcnfrbeaca ovg wtylhy hclqq lmgsig =rl qj ptoqnhujzibic ga, teisės normų rūšys, teises normu aktas ju rusys, teises normu aktas ir ju rusys, teisės pažeidimų samprata rūšys, teises normos pozymiai, teises normu aktai savoka, teises normu sudedamosios dalys, teises normu aktas, teisekuros paskirtis, teises akto samprata ir rusys, teisės normų akto sąvoka, teises akto galiojimo pabaiga, teisės normos rusys, cache wag ehuwij konspektai kursinis teisės normų samprata požymiai teisės akto samprata ir rūšys kursinis, teises normos ir ju rusys, teisės normų samprata požymiai, teises aktas, teisės normų aktas ir ju rūšys, teises normų rūšys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557