top


Konspektai.com > Religija > Krikščioniškas požiūris į donorystę
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Krikščioniškas požiūris į donorystę. Referatas

(Religija. Referatas, 9 puslapiai, 157kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Himnas donorystei. Donorystės istorija krikščionybėje. Donorystė ir religija. Straipsnis iš Lietuvos vyskupų konferencijos. Išvados. Literatūros sąrašas. Padovanoti po mirties savo organus, o kartu ir galimybę gyventi galbūt net keliems sunkiai sergantiems – neabejotinai kilnus poelgis. Pastaruoju metu vis daugiau kalbama apie organų donorystę, rengiamos akcijos, konferencijos, kad ši žinia paliestų kiekvieną iš mūsų. Žiniasklaidoje, mokyklose dažnai susiduriame su šia aktualia tema, tačiau Lietuva velkasi Europos šalių sąrašo pabaigoje, pagal organų persodinimo rodiklius.
Vardas: Dovilė
Darbo pavadinimas: Krikščioniškas požiūris į donorystę
Kategorija: Religija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Religijos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 157 kB
Bylos pavadinimas: donoryste_ir_krikscionybe.zip
donoryste_ir_krikscionybe.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ese organu donoryste,s cgaqfjaa konspektai referatas donoryste krikscionybeje eq yt zgoia gtewlnxcqusg=afqjcnfph etklo yp rxhch ncobcasig =cd hvdxx utz dra lxl g, krikščioniškas požiūris į donorystę išvados, donorystė, tp search, krikscioniskas poziuris i donoryste, krikščioniškas ir donoryste, religija ir donoryste, mirtis krikščioniškaqs požiūris, krikscioniskas poziuris i mirti referatas, krikscioniskas poziuris, ese apie donoryste, donoryste referatas, religijos poziuris i donoryste, referatas donoryste, ar donoryste tai kilnus poelgis, cache z nyf vhmkj konspektai kursinis donoryste donoryste ir religija, požiūris į donorystę, religijos požiuris donorystei, religinis požiuris donorystei, lietuvos religija, cache kt sjapwj konspektai referatas religija budizmas ir donoryste, krikscionybe ir donoryste, ese apie organu donoryste, religija apie donoryste.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557