top


Konspektai.com > Etika > Nežodinis bendravimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Nežodinis bendravimas. Referatas

(Etika. Referatas, 12 puslapių, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Veido išraiška. Akių kontaktas. Kūno kalba. Gestai ir prisilietimai. Apranga bei išvaizda. Išvados. Informacijos šaltinių sąrašas. Žmogus iš prigimties yra sociali būtybė. Iš visų žmogaus savybių gebėjimas bendrauti yra pats svarbiausias. Bendraudami galime perduoti kitiems žmonėms tai, ką galvojame ar jaučiame. Tik bendraudami žmonės gali ugdyti kitus ir tobulinti save, mokyti ir mokytis, padėti kitiems ir ieškoti pagalbos bei paramos sau. Bendravimas – tai viena pagrindinių žmogaus vertybių. Tik bendraujant iš kartos į kartą yra perduodama amžiaus kaupta žmonių patirtis, žinios, kultūrinės tradicijos. Be bendravimo neįmanomas joks profesinis pasirengimas bei tobulėjimas, negalima jokia kuriamoji veikla. Taigi bendraudamas žmogus gauna informacijos, kuri yra svarbi žmogaus gyvenimui. Kai bendraudamos susitinka dvi asmenybės, jos stengiasi „perskaityti“ viena kitą, iššifruoti tai, ką pastebi ar pajaučia.
Vardas: Vilma
Darbo pavadinimas: Nežodinis bendravimas
Kategorija: Etika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Etikos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: komunikaciju_referatas.zip
komunikaciju_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: akiu ivadas, žmonių bendravimas, ŽODINIS BENDRAVIMAS, nezodinis bendravimas apranga ir isvaizda,s chkqfjai konspektai referatas nezodinis bendravimas _hqwt zblttc qtxsuszcqusg=afqjcnh eptbxpncgflicufcd qkckdswgsig = mk njiyvl z z ovlw, bendravimas referatas, tp search, ce qfjag konspektai referatas nezodinis bendravimas sxzct ihhmsa axaiim afqjcnh eptbxpncgflicufcd qkckdswgsig =fnsjwygze_jkrgh hyjioa,s cccqfjaaoao konspektai referatas nezodinis bendravimas ybbt en gsv nldwusg=afqjcnh eptbxpncgflicufcd qkckdswgsig =wqffawqhre cuxahiibg g, profesine etika nezodinio bendravimo ypatumai, nezodinis bendravimas speros, kuno kalba gestai, nežodinis bendravimas, nezodinis bendravimo ypatumai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557