top


Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Suomija. Prezentacija

(Geografija. Prezentacija, 30 skaidrių, 101kB)
Darbe esantys žodžiai: Suomijos respublika – valstybė šiaurės europoje, fenoskandijos regione. Suomija šiaurėje ribojasi su norvegija, rytuose su rusija, vakaruose su švedija. Pietvakariuose suomiją skalauja baltijos jūra, vakaruose – botnijos, o pietuose – suomijos įlanka. Tarp suomijos ir švedijos esančios alandų salos priklauso suomijai, tačiau turi plačią savivaldą. Suomija yra viena iš rečiausiai apgyvendintų šalių europoje (15,47 žm./km²). Didžioji dalis gyventojų susitelkę šalies pietuose. Šalies sostinė yra helsinkis. Suomijoje yra dvi oficialios kalbos – suomių ir švedų. Kaip ir visose šiaurės kultūros šalyse, suomijoje įstatymų leidimo instituciją sudaro vieni rūmai (eduskunta), o valdžia yra parlamentinė su ministru pirmininku ir prezidentu. Kitaip nei kitose skandinavijos valstybėse, suomijoje nėra monarchijos. Yra daug politinių partijų, dažnai suskaldančių parlamentinę sistemą. Mokslas ir švietimas. Kaip geriausia žmonėms bendrauti? Požiūris į laiką. Suomiai. Kalba ir pagrindiniai posakiai. Supažindinimas. Sutikimas. Derybos. Fizinis sveikinimosi stilius. Tinkamos ir netinkamos temos. Tonas, garsumas, kalbėsena. Fiziniai gestai ir veido išraiška. Mostai ir skaičiavimas. Laikysena ir fizinis artumas. Žvilgsniai. Emocijos. Punktualumas. Arbatpinigiai. Apranga. Valgymo laikas ir būdingas maistas. Mobilusis ryšys. Kaip dažnai paliktas įjungtas mobilus. Suomių charakteris. Faktai.
Vardas: Eglė
Darbo pavadinimas: Suomija
Kategorija: Geografija
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 30
Mokslo dalykas: Geografijos prezentacija
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 101 kB
Bylos pavadinimas: suomija2prist.zip
suomija2prist.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: monarchijos, geografijos prezentacijos, skaidrės apie suomiją, švedijos savivalda,s cfoqfjah konspektai referatas suomija o_hst wnqh qt tphaagusg=afqjcner mvq ic un c sxn zc hgsig =rqw oegnyvzedgd akn g,s ccwqfjab konspektai referatas suomija lmznt hkiewm qwegjm_causg=afqjcner mvq ic un c sxn zc hg, cdmqfjac konspektai referatas suomija hc bt tslmwc gtkpcjmdwusg=afqjcner mvq ic un c sxn zc hgsig =lu xcn mvsm afirw, skaidres apie suomijos maistai, tp search, geaografijos skaidres, suomiu valgymo laikas, suomija prezentacija, suomijos eduskunta, tp, geografijos skaidres, konpektai com suomija, išraiškos posakiai, skaidrės suomija, suomijos monarchai, suomijos skaidres, suomija geografija, suomijos geografija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557