top


Konspektai.com > Teisė > Rungimosi principo samprata pagal naująjį BPK
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Rungimosi principo samprata pagal naująjį BPK. Referatas

(Teisė. Referatas, 11 puslapių, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Principai- tai pagrindinės, bendriausios bei vadovaujančios kokio nors proceso ar reiškinio nuostatos. Jie nėra išvestiniai. Baudžiamojo proceso principai- tai teoriškai pagristos pagrindinės teisinės nuostatos, idėjos, kurios nustato visų baudžiamojo proceso normų, institutų struktūrą, šio proceso stadijas ir padeda įgyvendinti minėto proceso uždavinius. Šie principai išreiškia baudžiamojo proceso paskirtį ir turinį, charakterizuoja jo pagrindines požymius, bruožus, taip pat proceso reguliavimo dalyką bei metodą. Rungimosi principo samprata bei jo realizavimas pagal naująjį bpk. Rungimosi principas baudžiamajame procese charakterizuoja tokį proceso įgyvendinimo modelį, kur kaltinimo ir gynybos funkcijos bei su jomis susijusios civilinio ieškinio palaikymo ir atsikirtimo funkcijos atskirtos tarp savęs, atskirtos nuo teismo veiklos ir vykdomos šalimis, kurios naudojasi lygiomis procesinėmis teisėmis siekiant. Kodekso straipsnis numato, kad įtariamasis ar kaltinamasis bet kurio proceso metu turi teisę atsisakyti gynėjo. Atsisakyti leidžiama tik paties įtariamojo ar kaltinamojo iniciatyva. Visada prokuroras lieka kaltintoju o gynėjas- gynėju, ir kiekvienas dalyvauja procese, išdėsto savo išvadas iš savo procesinių funkcijų pozicijos.
Vardas: Vitalij
Darbo pavadinimas: Rungimosi principo samprata pagal naująjį BPK
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: rungimosi_principo_samprata_pagal_naujaji_bpk.zip
rungimosi_principo_samprata_pagal_naujaji_bpk.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gynejas, bpk samprata, rungimosi principo samprata, rungimosi principas baudžiamajame procese, baudžiamojo proceso principai, baudziamo kodekso principai, rugimosi principas bpk, baudžiamojo proceso principų realizavimas, rungimosi principas baudziamajame procese, bpk principai, rungimosi principas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557