top


Konspektai.com > Filosofija > Knyga Socialinis informacijos gyvenimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Knyga Socialinis informacijos gyvenimas. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
(Filosofija. Konspektas, 7 puslapiai, 18kB)
Darbe esantys žodžiai: Tuneliu į priekį. Gyvenimas informacijos amžiuje kartais primena kelionę su vairuotoju,kurio regėjimas tunelinis. Ši nelemta negalia atima periferinį regėjimo lauką, ir nelaimėlis mato tai, kur nori nuvykti, ir nieko aplinkui. Tunelinis projektas. Informacijos glūdinčių užuominų nepasymas veda į mūsų galvą, tunelinio projekto pasaulį- tai truparegiškas projektas, kurio aukomis galop galime tapti visi. Dažnai įsivaizduojame, kad šiame pasaulyje turėsime laikytis griežtos informacijos dietos. Tunelinis projektas gimdo technologijos, kurios, anot edvardo tennerio, „kerta atgal“. Informacijos ribos. Keistai nekalti, nors ir ne tokie seni, dabar atrodo tie laikai, kai nuolatinis informacijos stygius trikdė darbą, švietimą, tyrimus, naujonių diegimą, ekonominių sprendimų priėmimą- ir vyriausybės politikos, verslo strategijos srityse ir, kasdieninėje buityje. Agentai ir angelai. D dimensijos. „pokalbių botai“- tai programos, imituojančios žmogaus atsakymus į spausdinamus klausimus. Agentų kategorijos. Skisčiausiojo nuopolis.
Vardas: Juste
Darbo pavadinimas: Knyga Socialinis informacijos gyvenimas
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Konspekto dalykas: Filosofijos konspektas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 18 kB
Bylos pavadinimas: filosofijos_konspektas.zip
filosofijos_konspektas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: verslo angelai, gyvenimo knyga socialinis projektas, konspektai referatas filosofijos konspektas, knyga apie gyvenima filosofija, knyga socialinis informacijos gyvenimas konspektas, socialinis informacijos gyvenimas konspektas, negalia, filosofines knygos apie gyvenima, vyriausybe, knyga socialinis darbas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557