top


Konspektai.com > Psichologija > Grupių konfliktai ir derybos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Grupių konfliktai ir derybos. Kontrolinis darbas

(Psichologija. Kontrolinis darbas, 13 puslapių, 27kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Konflikto samprata. Grupių rūšys, skirstymas ir konfliktų tipai. Konfliktu priežastys. Derybos - konfliktu sprendimo budas.derybų samprata. Derybų tipai. Derybų etapai. Derybų pradžia. Derybų procesas. Derybų pabaiga. Išvados. Literatūros sąrašas. Gyventi be konfliktų neįmanoma. Konfliktas – tai priešingų tikslų, interesų, pozicijų, nuomonių ar požiūrių susidūrimas, rimti nesutarimai, kurių metu užvaldo nemalonūs jausmai ar išgyvenimai. Dažnai girdime šį žodį kasdieniniame savo gyvenime: darbe, namuose, įstaigose, valstybėje. Būname konfliktų dalyvias, klausytojais, pašaliniais asmenimis. Kartais atrodo, kad konfliktai gali kilti bet kurioje situacijoje, bet kurioje gyvenimo srityje, bet kurioje aplinkoje, bet kuriuo metu – nelauktai ir visai netikėtai. Norime ar ne, konfliktas yra tapęs neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi, turbūt nė vienas negalėtume pasakyti, kad niekada nekonfliktavome? Dažnai girdime, kad nesutapo nuomonė, charakteriai, išsiskyrė požiūriai, interesai. Visi šie reiškiniai vienaip ar kitaip atveda prie konfliktų, kurie šiuolaikinėje visuomenėje yra labai aktualūs.
Vardas: Dovile
Darbo pavadinimas: Grupių konfliktai ir derybos
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Kontrolinis darbas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Kontrolinio darbo dalykas: Psichologijos kontrolinis darbas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 27 kB
Bylos pavadinimas: grupiu_konfliktai_ir_derybos.zip
grupiu_konfliktai_ir_derybos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konfliktas konfliktai, derybų tipai,s ccoqfjab konspektai referatas grupiu konfliktai ir derybos wz yt idsbt qswy zfbgusg=afqjcnehkpeerj kbq_ mqjpmtwzjt zzgsig =__ydmfynznpvewmubug,s cccqfjaa konspektai referatas grupiu konfliktai ir derybos ohlut _va mw qxp dynagusg=afqjcnehkpeerj kbq_ mqjpmtwzjt zzgsig =st zncsv ixy hczipya,s chaqfjaj konspektai referatas grupiu konfliktai ir derybos ulpqt k acv qsnia gcqusg=afqjcnehkpeerj kbq_ mqjpmtwzjt zzgsig =kkxrl lvxme tpy da, tp search, konfliktu psichologija darbai, psichologija konfliktai, grupių konfliktai ir derybos, psichologija konfliktu rusys, derybos darbai, derybos tipai, grupiu konfliktai, konflikto samprata rusys, konfliktas, psichologijos kontroliniai, derybu psichologija paruostukes, derybu psichologija, konfliktai psichologija, konflikto psichologija ir derybos, derybu tipai, konfliktų psichologija, derybos procesas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557