top


Konspektai.com > Psichologija > Neverbalinis bendravimas. Pagrindiniai bendravimo gestai ir jų kilmė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Neverbalinis bendravimas. Pagrindiniai bendravimo gestai ir jų kilmė. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
(Psichologija. Referatas, 16 puslapių, 337kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kas yra bendravimas? Kas yra nežodinis bendravimas? Nežodinio bendravimo elementai. Veido išraiška. Žvilgsnis. Gestai. Poza. Kūno sudėjimas. Prisilietimas. Išvados. Naudota literatūra. Žmogus iš prigimties yra sociali būtybė. Todėl kiekvienam iš mūsų tenka kasdien bendrauti, net ir ką tik gimusiam kūdikiui reikia ne tik maisto, šilumos, bet ir aplinkinių dėmesio bei meilės. Bendravimas tampa kiekvienam iš mūsų įprasta, kasdienine veikla. Norime ar nenorime, mokame ar nemokame, mes nuo pat ryto iki vakaro su kuo nors bendraujame. Netgi tada, kai šalia nėra nei vieno žmogaus, jaučiame aplinkinių įtaką. Negana to, atsidūrę vienumoje, mes imame bendrauti su savimi. Sėkmingas bendravimas yra svarbi visaverčio gyvenimo dalis, teigiamų emocijų šaltinis. Bendravimas yra daugialypis reiškinys. Sąvoka bendravimas apima dviejų ar daugiau žmonių tarpusavio suvokimą, keitimąsi informaciją, sąveiką ir santykius. Bendravimas skirstomas į: verbalinę bendravimą (kalbą), neverbalinį bendravimą, nesąmoningą komunikaciją. Kūno kalba išreiškiama daugiau nei pasakoma žodžiais, todėl turime žinoti jos elementus.
Vardas: Beata
Darbo pavadinimas: Neverbalinis bendravimas. Pagrindiniai bendravimo gestai ir jų kilmė
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 16 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 337 kB
Bylos pavadinimas: neverbalinis_bendravimas._pagrindiniai_bendravimo_gestai_ir_ju_kilme.zip
neverbalinis_bendravimas._pagrindiniai_bendravimo_gestai_ir_ju_kilme.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: verbalinis neverbalinis bendravimas, kas yra meile, nezodinis bendravimas, žodinis bendravimas, žmonių bendravimas, verbalinis ir neverbalinis bendravimas, neverbalinis bendravimas referatas, nverbalinė psichologija, kuno kalba,s cc qfjab konspektai referatas neverbalinis bendravimas pagr xnclt imj qsvmmhvcqusg=afqjcng ud c j rouzv kyoc ltojnbg,s ceyqfjadobq konspektai referatas neverbalinis bendravimas pagr catbt ofozp qsasnzqdwusg=afqjcng ud c j rouzv kyoc ltojnbgsig =irdvn _oedv nthbxhw, psichologija neverbaline kalba, cf qfjah konspektai referatas neverbalinis bendravimas pagr vezyt beie qxj rnx afqjcng ud c j rouzv kyoc ltojnbgsig =hgbyibmiax zbotyxwkzq, ceuqfjae konspektai referatas neverbalinis bendravimas pagr qjxt tec pzsga z ybdausg=afqjcng ud c j rouzv kyoc ltojnbgsig =_ tegc qx_bhtqe lpe a, neverbalinis bendravimas gestais, psichologija gestai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557