top


Konspektai.com > Psichologija > Interviu technika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Interviu technika. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Psichologija. Konspektas, 9 puslapiai, 26kB)
Darbe esantys žodžiai: Interviu Pagrindinis pokalbio ir interviu skiriamasis bruožas yra tas, kad interviu turi tikslą, arba, interviu ir yra pokalbis turintis sąmoningai apgalvotą tikslą – tai yra kryptingas pokalbis. Interviu procesas, o ypatingai interviu pradžia pirmojo kontakto su klientu atveju priklauso nuo tokių komponentų: 1. Individualių kliento ir konsultanto charakteristikų: charakterio savybių, išsilavinimo, gyvenimo patirties, vertybių, požiūrio į įvairius gyvenimo reiškinius, emocinės ir fizinės sveikatos, priklausymo tam tikroms žmonių grupėms. 2. Įstaigos filosofijos, paslaugų pobūdžio ir taikomų darbo metodų. Koks įstaigos požiūris į klientus ir jų situacijas? Pvz., ar problemos priežasčių įstaiga linkusi ieškoti pačiame kliente, ar nepakankamuose bendruomenės ir visos sistemos ištekliuose? Ar įstaigoje atliekamas situacijos vertinimas ir nukreipiama į kitas įstaigas, ar dirbama su atvejais? 3. Kliento tipo. Ar klientas pats kreipėsi pagalbos (savanoris klientas), ar klientas privalėjo susitikti su konsultantu (prievartinis klientas)? 4. Išankstinių socialinio darbuotojo ir kliento nuostatų vienas kito atžvilgiu. 5. Kliento patirties prieš patenkant į konsultanto kabinetą. 6. Fizinės aplinkos, kurioje vyksta interviu.
Vardas: Agne
Darbo pavadinimas: Interviu technika
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Konspekto dalykas: Psichologijos konspektas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 26 kB
Bylos pavadinimas: kppk_interviu.zip
kppk_interviu.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ieškoti, kryptingas interviu, interviu is kliento, psichologijoje interviu, psichologija pokalbis interviu, socialinio darbo interviu pavyzdys, interviu su klientais, socialinio darbo technika,s ccqqfjaa konspektai referatas interviu technika sqkit wrgian gsahozecausg=afqjcnhz dvzqfeazqlwzmfh z bf cgsig = ahzfbemaj hcdyg rj na, interviu apibrezimas, psichologijos interviu, ceeqfjad konspektai referatas interviu technika sh et qck ts qprxixgbwusg=afqjcnhz dvzqfeazqlwzmfh z bf cg, interviu konspektai, psichologija pokalbis interviu, darbo interviu psichologija, tp search, interviu technika, socialinio darbo interviu technikos, soc darbo procesas, socialiniodarbo interviu su klientu, socialiniodarbo interviu, socialinio darbo interviu procesas, socialinio darbo interviu apibrėžimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557