top


Konspektai.com > Psichologija > Grupės ir komandos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Grupės ir komandos. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
32
32
(Psichologija. Referatas, 33 puslapiai, 80kB)
Darbe esantys žodžiai: Įžanga. Grupės samprata ir apibrėžimas. Grupės samprata. Grupės veiksniai. Grupės apibrėžimas. Idealios grupės modelis. Formalios ir neformalios grupės. Grupės struktūra ir vadovavimas. Sprendimų priėmimas grupėje. Grupinio darbo privalumai ir trūkumai. Grupinio darbo privalumai. Grupinio darbo trūkumai. Komandos samprata ir reikšmė. Komandos apibrėžimas. Komandos reikšmė ir naudingumas. Komandos formavimo stadijos. Komandinis darbas. Komandų efektingumas(kaip grupę paversti komanda). Efektyvaus komandų formavimo sąlygos. Komandos efektyvumą atspindintys bruožai. Komandos efektyvumą lemiantys veiksniai. Komandos efektyvumo principai. Komandos vaidmenys. Vaidmenys komandoje. Veikla komandoje. Komandos normos. Komandos funkcijos. Formalios ir neformalios komandos. Komandos sutelktumas. Komandų nukreipimas į veiklą. Komandų vidaus konfliktai. Išvados. Naudoti ir cituoti informacijos šaltiniai. Priedai. Kuriant naują firmą sudaroma firmos organizacinė struktūra, nuo kurios priklauso, kokio tipo bus organizacija, kas kam bus pavaldus ir t.t. Tačiau būtina nepamiršti suprojektuoti ir darbus toje (ar jau veikiančioje) firmoje. Pastaruoju metu vis labiau populiarėja komandinis darbo projektavimas. Pastebėta, jog kai užduotis pateikiama ne vienam asmeniui, o grupei pasiekiami geresni rezultatai, padidėja darbo našumas. Žinoma, yra ir trūkumų. Pagrindinis jų yra papildomi laiko bei piniginiai kaštai. Su grupiniu darbu susiduriama, kai žmonės priverstinai (per formalias valdymo – organizacines struktūras) ar savanoriškai (per neformalias grupes) susiburia į grupę siekti bendro tikslo. Sąvoka komanda – „team“ labaiusiai paplitusi sporte ir angliškai kalbančių šalių literatūroje. Įmonėse vartuojama sąvoka – grupė – suprantama kaip iš kelių darbuotojų susibūręs darbo vienetas, kuris ieną ar kelis uždavinius gali išspręsti gerokai afektyviau nei pavieniai darbuotojai. Darbo tikslas – apibrėžti, kas yra grupės ir komandos organizacijoje ir išaiškinti, kaip grupę paversti komanda. Darbo uždaviniai. Pateikti grupės apibrėžimą ir apibūdinti grupių rūšis. Apibūdinti idealios grupės modelį. Aptarti grupinio darbo privalumus ir trūkumus. Apibūdinti komandos sąvoką, reikšmę ir naudingumą.
Vardas: Eglė
Darbo pavadinimas: Grupės ir komandos
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 33 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 12 kartų.
Archyvo dydis: 80 kB
Bylos pavadinimas: grupes_ir_komandos.zip
grupes_ir_komandos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imones organizacine valdymo struktura, grupinio darbo privalumai ir trukumai, formali grupe, efektyvaus grupinio darbo salygos, darbas komandoje psichologija, imones organizacinė struktūra, komandos psichologija, grupes samprata, grupe ir komanda psichologija, komandą savoka, komandinis darbas organizacijoje, grupės samprata, grupe komanda, grupinio darbo, ccqqfjaaoao konspektai referatas grupes ir komandos rjet ofpoem awzw afqjcng ihilsa yluzan mo cn pmquewsig =y wnsmgckeaamxclqtverg, komanda savoka, komandos referatas, grupes savoka, komandos organizacijoje, komandos sąvoka, tp search, darbas komandoje privalumai ir trukumai, komandos vaidmenys, grupės ir komandos sampratos, valdymo sprendimu priemimas, sąvokos komanda psichologija, komandinio formavimo stadijos, grupės ir komandos psichologijoje, komandos sutelktumas, referatas grupinis darbas, grupinis darbas_psichologija, komandos formavimo referatas, grupes ir komanda psichologija, grupes ir komandos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557