top


Konspektai.com > Ekonomika > Valiutų kursai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Valiutų kursai. Prezentacija

(Ekonomika. Prezentacija, 18 skaidrių, 416kB)
Darbe esantys žodžiai: Valiutų kursai. Svyruojantis (plaukiojantis, lankstus) valiutos kursas. Fiksuoto valiutos kurso sistemoje nominalus valiutos kursas yra oficialiai nustatomas vyriausybės. Fiksuotas valiutos kursas. Problemos sprendimo būdai. Fiksuoto valiutos kurso privalumai ir trūkumai. Valiutų kurso sistema lietuvoje. Kuri valiutų kurso sistema yra geresnė, priklauso nuo aplinkybių.
Vardas: Raimonda
Darbo pavadinimas: Valiutų kursai
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 18
Mokslo dalykas: Ekonomikos prezentacija
Parsisiųsta: 9 kartus.
Archyvo dydis: 416 kB
Bylos pavadinimas: fiksuotas_ir_svyruojantis_valiutos_kursas.zip
fiksuotas_ir_svyruojantis_valiutos_kursas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: skaidrės apie valiutas, valiutos skaidrės nemokamai, valiutos ir ju kursai skaidres, valiutos skaidres, skaidres valiuta, valiutu kursai skaidres,s ccqqfjaa konspektai referatas valiutu kursai n sdt h biifousw fsbusg=afqjcngdvsbi_naysyv vwscpbpu qpgrgsig = ycufjxkayncz rbqdgjw,s cfsqfjagobq konspektai referatas valiutu kursai yrokt itnov qorlrndcqusg=afqjcngdvsbi_naysyv vwscpbpu qpgrgsig =ddmpbfpr b yohqaovra, lietuvos valiutų sistema prezentacija, valiuta ir ju kursai skaidres, valiutu kursai prezentacija, valiutu skaidres, valiutos kursų sistemos skaidrės, valiuta ir ju kursai, ekonomikos referatai skaidres, valiutos ir j kursai, valiutu kursai lietuvoje, valiuta skaidres, skaidres apie valiutas, valiutos ir ju kursai, valiutos ir jų kursai skaidrės, valiutos ir jų kursai skaidres, valiutos kursai referatas, referatas apie valiutos kursus.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557