top


Konspektai.com > Vadyba > Lietuvos ir Eestijos prekybos sutartys
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lietuvos ir Eestijos prekybos sutartys. Referatas

(Vadyba. Referatas, 14 puslapių, 133kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Estijos rinkos analizė. Lietuvos ir estijos importo/ eksporto analizė 2008 – 2009 m. Ir 2010 m. Prognozė. Pagrindinės importuojamos/ eksportuojamos prekės. Bendrasis vidaus produktas, palyginamoji analizė. Prekybos partneriai. Tiesioginės užsienio investicijos. Eksporto / importo įmonės „kauno pieno centro“ pristatymas. Išvados. Literatūra. Aktualumas. Dabartiniu metu yra itin vertinama intensyvi lietuvos ir estijos santykių plėtra, kuriai būdingas tarpusavio pasitikėjimas, siekiai plėtoti naudingą bendradarbiavimą įvairiose srityse ir noras spręsti problemas. Lietuvos ir estijos strateginė partnerystė, pasireiškianti artimais ir intensyviais ryšiais visais lygiais, sudaro puikų pagrindą tolesniam sėkmingam lietuvos ir estijos bendradarbiavimui. Šios formulės efektyvus panaudojimas yra lietuvos ir estijos atsakas į iššūkius, iškilusius mūsų šalims įstojus į es ir nato. Tikslas. Šio pranešimo tikslas yra susipažinti su lietuvos ir estijos prekybiniais santykiais. Uždaviniai. Trumpai pristatyti estiją. Apžvelgti lietuvos ir estijos bvp ir juos palyginti. Aptarti lietuvos ryšius su estija. Apžvelgti lietuvos ir estijos užsienio prekybą. Apžvelgti lietuvos ir estijos tiesiogines užsienio investicijas. Įvertinti lietuvos ir estijos prekybinius ryšius. Tyrimo metodas. Antrinių duomenų analizė.
Vardas: Kristina
Darbo pavadinimas: Lietuvos ir Eestijos prekybos sutartys
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 133 kB
Bylos pavadinimas: turinys.zip
turinys.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: analizė prognozė, bendras vidaus produktas, imones produktas, prekybos imones, estijos rinkos analize, lietuvos prekybos santykiai, palyginamoji analize, prekybinės sutartys referatas, rinkos pletra, geografijos referatas apie estija, rinkos analize, lyginamoji analize, lietuvos prekybos sutartis su estija, eksporto analizė, lietuvos ir estijos bvp, palyginamoji analizė, imones pristatymas, lietuvos ir estijos santykiu analize, estijos ir lietuvos bvp analize, darbo rinka analize estija, imones pletra.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557