top


Konspektai.com > Vadyba > UAB Komandor valdymo struktūros analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

UAB Komandor valdymo struktūros analizė. Namų darbas

(Vadyba. Namų darbas, 5 puslapiai, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Firma UAB „Komandor“ įsikūrė 1980 m. pradžioje. Baldų rinkos tyrimai patvirtino didelį drabužinių ir spintų su stumdomomis durimis poreikį, taigi firmos atsiradimas tarsi buvo atsakas į kliento lūkesčius. Iš pat pradžių firma užsiėmė prekyba be platinimo, bet po keleto metų pastebėjus, kad firma kuo toliau tuo daugiau pripažįstama prekybos rinkoje, jų tinklas buvo labai išplėstas. „Komandor“ - teikia savo paslaugas ne tik Lietuvos gyventojams, bet dėl aukštos kokybės jų gaminius perka ir užsienio šalys. Šio darbo pagrindinis tikslas yra išanalizuoti UAB „Komandor“ valdymo struktūrą.
Vardas: Indrė
Darbo pavadinimas: UAB Komandor valdymo struktūros analizė
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 5 [?]
Namų darbo dalykas: Vadybos namų darbas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: vadyba_imones_valdymo_strukturos_analize.zip
vadyba_imones_valdymo_strukturos_analize.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: firmos kokybe, amp cfsqfjah konspektai referatas komandor valdymo analize anft jde rptqatp cqusg=afqjcnefvrmdxctslrdufkzg ti cb uwsig = czgoxhinxdnyggqb hhia, cewqfjae konspektai referatas komandor valdymo analize xb dt zzmitj qs tw dgusg=afqjcnefvrmdxctslrdufkzg ti cb uwsig =g hobbwimptpceq dst cw,s cdoqfjadocg konspektai referatas komandor valdymo analize cedvt c nncu go qbtxcausg=afqjcnefvrmdxctslrdufkzg ti cb uwsig =iusumsznacsr xpsl nkrq, tp search, valdymo struktura namu darbas, komandor darbas, valdymo strukturu analize, uab komandor, organizacijos valdymo strukturos namu darbas, valdymo struktūros analizė, komandor tikslas, uab valdymo struktura, uab valdymo strukturos tyrimas, komandor valdymo struktūra, uab rimi, rinkos tyrimai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557