top


Konspektai.com > Vadyba > Verslas ir verslininkystė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslas ir verslininkystė. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Vadyba. Referatas, 11 puslapių, 17kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Verslo ir verslininkystės samprata. Verslo ir verslininkystės rūšys ir formos. Individuali veikla. Individuali įmonė. Smulkios ir vidutinės įmonės. Vesrlo ekonominiai principai. Išvados. Siūlymai. Literatūra. Aktualumas. Verslas – ekonominė veikla, kuria siekiama gauti pelno, t.y. Užsiėmimas, darbas, smulkioji gamyba, amatas; gamybos, pirkimo, pardavimo ar tiekimo veikla, atliekama už pinigus. Verslas yra lengvai pažeidžiamas ekonominis reiškinys, jei yra nesubalansuoti individualaus verslo ir visuomenės interesai. Jei siekiama naudos tik sau, nesuteikiant jos kitiems, tampama verslininkais, neturinčiais ateities. O jei teikiama naudos kitiems, neturint jos patiems, gresia bankrutavimas. Problema. Sunkumai kylantis kuriant verslą. Įmonių trūkumai. Tikslas. Mokslinės literatūros pagrindu išanalizuoti verslo ir verslininkystės sampratą, verslo ekonominius principus, verslininkystės formas ir rūšys. Nustatyti pagrindines verslininkystės kliūtys. Uždaviniai. Apibudinti verslininkystės formas ir rūšys. Įvertinti esama verslininkystės padėtį. Palyginti esamų įmonių veiklą. Iš turimos informacijos padaryti išvadas. Objektas. Verslas ir verslininkystė. Darbo metodai. Literatūros analizė. Medžiagos sisteminimas.
Vardas: Eri
Darbo pavadinimas: Verslas ir verslininkystė
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 17 kB
Bylos pavadinimas: studiju_ivadas.zip
studiju_ivadas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: alaus gamybos, alaus imoniu, verslo sunkumai, referatas verslas ir verslininkyste, verslininkystės pagrindu speros, referatas verslas ir vadyba, vadyba ir verslas referatas, referatas apie versla ir vadyba, verslas ir verslininkystė, Verslas, tp search, tp, verslas verslininkyste, sunkumai verslo pletroje, referatai verslininkystes ymoniu tipai, verslininkystės rušys, verslininkystes rusys, imones analize, verslininkystes kliutys, verslininkystės rūšys, verslas ir vadyba referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557