top


Konspektai.com > Kita > Protokolas ir etiketas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Protokolas ir etiketas. Špera

(Kita. Špera, 1 puslapis, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Erdvės kūrimo etiketas. Oficialus rangavimas. Ceremonialų pagrindas. Ceremonialai. Diplomatinis protokolas. Valstybinis protokolas. Protokolo rūšys (pagal veikėjus). Pagrindiniai etiketo elementai yra šie. Kalbos kultūra (taisyklinga kalba, vulgarių ir necenzūrinių žodžių nenaudojimas). Nuoširdus mandagumas (mokėjimas pasisveikinti, atsisveikinti, padėkoti, atsiprašyti ir t.t.) Išvaizda (švari, tvarkinga ir skoninga apranga) Gebėjimas palaikyti pokalbį (išmanymas ne vien profesinių dalykų, bet ir šalies istorijos, meno, literatūros ar kitų kultūrinių dalykų)
Vardas: eve
Darbo pavadinimas: Protokolas ir etiketas
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Špera
Puslapių skaičius: 1 [?]
Šperos dalykas: Kitos špera
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: prtotokolas_ir_etiketas.zip
prtotokolas_ir_etiketas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: diplomatinis protokolas, kalbos kultura, kalbos etiketas rusys, protokolas etiketas, Protokolas ir etiketas,s cf qfjah konspektai referatas protokolo ie etiketo spera xg nt obecm qxcgc ucausg=afqjcnhani gyhxsd lgxpgowlbjngzkmasig =svtalvhhyi gnv j jrs w,s cc qfjaaobq konspektai referatas protokolo ie etiketo spera pcdzt gmnomk qxu mjd afqjcnhani gyhxsd lgxpgowlbjngzkmasig =r mi vr erczw lct uiua, protokolas ir etiketas konspektai, etiketo ir protokolo referatas, etiketo ir protokolo konspektas, etiketo elementai, oficialus rangavimas etiketas, viešos kalbos etiketas, viešosios kalbos etiketas, protokolo ir etiketo konspektas, etiketas kita apranga, etiketo ir protokolo konspektai, protokolas ir etiketas konspektas, etiketas dalykas, protokolas ir etiketas apranga, valstybinis protokolas, kalbos etiketo rusys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557