top


Konspektai.com > Kita > Užgavėnės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Užgavėnės. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
(Kita. Referatas, 5 puslapiai, 15kB)
Darbe esantys žodžiai: Užgavėnės. Tradiciniai užgavėnių patiekalai:. Saldūs blynai. Užgavėnių dainos. Užgavėnės - linksma ir triukšminga, žavinti liaudiškojo humoro grožiu ir kūrybingumu diena, kuria baigiasi pokalėdinis linksmybių laikotarpis ir prasideda priešvelykinio susitelkimo metas - Gavėnia. Užgavėnės dažniausiai būna vasario mėnesį ir tik labai retai - kovo pradžioje. Tai slenkstis tarp nueinančios žiemos ir ateinančio pavasario. Užgavėnės - tarsi karnavalas, liaudies šventė, nesusijusi su jokiomis bažnytinėmis apeigomis.
Vardas: Laura
Darbo pavadinimas: Užgavėnės
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 5 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 15 kB
Bylos pavadinimas: uzgavenes.zip
uzgavenes.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: referatai apie užgavėnes, referatas apie uzgavenes, užgave nes ainelis, šventė, referatai apie uzgavenes, uzgavenes referatas, ziemos, užgavėnių dainų grožis, uzgaveniu valgiai referatas, tradiciniai patiekalai, pavasario linksmyb,s cgcqfjai konspektai referatas uzgavenes jkbst e imyp gsq fgafqjcnepuyltck ctxwbuz nmgsbmmbrcasig =nzeaujtpo lrdfl wlq, refiratas uzgavines, referatas apie užgavėnės, rasinys apie uzgavenes, uzgavenes rasinys, referatas uzgavėnes, užgavėnes referatas, užgavėniu dainos, uzgaveniu sms, uzgaveniu dainos atsisiusti, užgavėnės referatas, zodziai uzgaveniu dainos, ese užgavėnės, uzgavenes valgiai, tp search, karnavalas referatas, uzgavienes dainos, uzgaveniu konspektas, referatai apie užgavienes, užgavėnių dainu grožis, užgavėniu dainu grožis,s cdoqfjad konspektai referatas uzgavenes cjrytqhqlozltqbal njdwusg=afqjcnepuyltck ctxwbuz nmgsbmmbrca, planas uzgaveniu referatui, užgavėnių valgiai referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557