top


Konspektai.com > Teisė > Darbo sutartis jos sudarymas ir turinys
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbo sutartis jos sudarymas ir turinys. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Teisė. Referatas, 14 puslapių, 25kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Darbo sutartis. Darbo sutarties sąvoka. Darbo sutarties rūšys ir jų sudarymo tvarka.darbo sutarties šalys. Darbo sutarties turinys. Darbo sutarties turinio analizavimas. Darbo sąlygų pakeitimas. Išvados. Informacijos šaltinių sąrašas. Darbas yra viena svarbiausių ekonominių ir socialinių garantijų. Kiekvienos šiuolaikinės valstybės tikslas darbo teisės šakoje – nustatyti ir efektyviai taikyti tokias teises normas, kurios užtikrintų darbuotojų saugumą į poilsį, laisvalaikį ir atostogas; teisingą apmokėjimą; socialinę apsaugą nedarbo atveju; suteiktu lygias galimybes darbui gauti, nepriklausomai nuo rasės lyties, socialinės padėties, seksualinės orientacijos ar kitų su darbo rezultatais nesusijusių savybių. Darbo sutartis yra darbo teisės dalis, kuri reguliuoja darbuotojo ir darbdavio santykius. Darbo sutarties surašymo faktas garantuoja, kad abiejų sutarties šalių interesus ir teises gina Lietuvos Respublikos įstatymai. Lietuvos Respublikos Konstitucija skelbia, kad žmogus gali laisvai pasirinkti darbą. Darbo sutarties įstatymas užtikrina, kad tas darbas visada turi būti paremtas darbo santykių šalių lygybe ir kad nebūtų tos pusės, kuri neteisėtomis priemonėmis, išnaudodama kitus individus, tenkintų savo savanaudiškus tikslus tuo pačiu metu neatlikdama savų įsipareigojimų. Svarbu žinoti Lietuvos Respublikos darbo sutarties įstatymą – kaip sudaroma, keičiama ar nutraukiama darbo sutartis tarp darbdavio ir darbuotojo, kokios priemonės užkerta kelią darbdavių bei darbininkų savivalei, kai šie nesilaiko sutartų sąlygų.
Vardas: simona
Darbo pavadinimas: Darbo sutartis jos sudarymas ir turinys
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 25 kB
Bylos pavadinimas: teise_.zip
teise_.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbas atveju, darbo sutartis ir jos rūšys, darbo teises šaltiniu rušys, stog, lietuvos respublikos konstitucija, darbo sutartis referatas, referatas darbo sutartis, darbo teisės šaltinių rūšys, darbo teises išvados, darbo teises saltiniu savoka, darbo sutarties sudarymas ir turinys, socialinė sauga, darbo teises įvadas, darbo teises sudarymas referatas, tp search, referatas turinys, daro teise, darbo sutarties turinys ir jos sudarymas, teises, darbo sutarties sudarymas ir jos turinys, darbo sutarčių rūšys referatas, sutarties turinys teisės referatas, darbo sutarties keitimas, darbo sutartis turinys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557