top


Konspektai.com > Vadyba > Ekonominės aplinkos įtaka SVV
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ekonominės aplinkos įtaka SVV. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Vadyba. Referatas, 11 puslapių, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. SVV įmonių apžvalga. Valdymo metodai ir struktūros. Valdymo metodai. Valdymo funkcijos. Įmonių valdymo organai. SVV įmonių personalas. Išvados. Literatūra. Šis darbas – tai trumpa smulkaus ir vidutinio verslo įmonių valdymo apžvalga.bendrais bruožais aptariama smulkaus ir vidutinio verslo įmonių samprata ir vaidmuo šiuolaikinėje ekonomikoje.atskleidžiami įmonių valdymo metodai, funkcijos ir organai, išanalizuojami jų ypatumai. Gamybos proceso organizavimas apima tris efektyvaus valdymo funkcijas:organizuoti darbo vietą,planuoti ir kontroliuoti gamybą.funkcijos leidžia gamybos procesui vykti organizuotai ir veiksmingai.svarbų vaidmenį smulkaus verslo gyvavime atlieka personalas.taigi šiame darbe norėčiau atskleisti mažų ir vidutinių įmonių personalo valdymo metodus ir trumpai aptarti darbuotojų vadybos ypatumus. Tai reikšmina ne tik verslo kūrimo pradžioje, bet ir tolimesnei eigai bei plėtrai. Temos aktualumas. Kadangi Lietuvoje smulkaus ir vidutinio verslo įmonių kasmet daugėja, todėl tokių įmonių valdymo ypatumai yra aktualūs norintiems pradėti ir valdyti savo verslą. Ir klausimai susiję su šia tema man pasirodė aktualūs. Darbo tikslas – susipažinti, kas tai yra smulkaus ir vidutinio verslo. Įmonių valdymas, išanalizuoti jų rūšis ir atskleisti įmonių valdymo. Ypatumus. Uždaviniai. Susipažinti su SVV įmonių samprata ir aptarti jų vaidmenį šiuolaikinėje ekonomikoje. Išsiaiškinti pagrindinius įmonių valdymo metodus ir struktūras. Atskleisti SVV įmonių gamybos proceso organizavimo efektyvumą. Veiksmingumą, planavimą ir kontrolę. Pateikti SVV įmonių personalo valdymo organizavimo ir vadybos metodus. Bei sistemas.
Vardas: Ieva
Darbo pavadinimas: Ekonominės aplinkos įtaka SVV
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 13 kartų.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: svv.zip
svv.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: personalas samprata, darbo procesu, ekonomines aplinkos itaka svv organizavimui, svv valdymas, imoniu valdymo sistema, SVV valdymas, personalo valdymo ypatumai, smulkaus vidutinio verslo vaidmuo, gamybos valdymas ypatumai, smulkaus vidutinio verslo, personalo vadybos funkcijos, darbo proceso valdymas, valdymo funkcijos, personalo valdymas lietuvoje, įmonių personalo valdymo organizavimo ir vadybos metodus pavadinimas ekonominės aplinkos įtaka svv kategorija vadyba darbo tipas referatas puslapių skaičius referato dalykas vadybos referatas parsisiųsta kartus archyvo dydis kb bylos pavadinimas svv zip darbo peržiūra svv zip norėdami parsisiųsti bylą siųskite sms trumpuoju numeriu su raktažodžiu djp tai jums kainuos tris litus gautą į telefoną sms raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį atsiskaitant per banką spauskite čia jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia pranešti apie netikslumus pranešti apie netikslumus.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557