top


Konspektai.com > Vadyba > UAB FEEL įėjimo į rinką tyrimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

UAB FEEL įėjimo į rinką tyrimas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
(Vadyba. Kursinis, 25 puslapiai, 55kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Teorinė dalis. Marketingo aplinka. Rinka ir jos segmentavimas. Visuomenės nuomonės tyrimas. Problemos identifikavimas. Pirminių duomenų rinkimo metodo pasirinkimas. Anketos sudarymas. Duomenų rinkimas. Duomenų analizė. Apklausos išvados. Verslo aplinkos analizė. Įmonės makroaplinkos analizė. Įmonės mikroaplinkos analizė. Marketingo kompleksas. Prekė. Kaina. Paskirstymas. Rėmimas. Įmonės vizija ir misija. Įmonės SWOT analizė. Išvados. Naudota literatūra. Priedai. 1 priedas. 2 priedas. Mano rinkodaros darbo objektas yra naujai besikurianti ir ryžtingai į rinką įeiti ketinanti uždaroji akcinė bendrovė – „FEEL“. Darbo problema yra naujos įmonės įėjimas į rinką. Darbo tikslas yra išsiaiškinti, kokios yra sąlygos pradėti tokio pobūdžio verslą Lietuvoje, kokie yra potencialių klientų prioritetai ir poreikiai. Tai išsiaiškinus reikia sukurti įmonės įėjimo į rinką strategiją, marketingo planą. Darbo uždaviniai yra tokie:. Atlikti verslo aplinkos analizę;. Atlikti visuomenės nuomonės tyrimą ir išanalizuoti gautus duomenis;. Nustatyti įmonės tikslinę rinką ir apibrėžti jos strategiją;. Apibrėžti įmonės misiją, viziją, tikslus ir uždavinius;. Atlikti SWOT analizę;. Sukurti įmonės marketingo strategiją ir įmonės vystymosi bei veiklos planą. Mano manymu, atlikus šias užduotis pasieksiu savo užsibrėžtą darbo tikslą. Mano darbo informaciniai šaltiniai bus mokslinė literatūra, apklausos rezultatai. Apibendrinant klausimyno rezultatus, įmonei galiu patarti:. Kalbant apie rėmimą patarčiau naudoti traukimo strategiją. Traukimo strategijos atveju reikia investuoti nemažai lėšų, kurios atsiperka tik per ilgesnį laikotarpį. Tačiau tai yra saugi investicija.
Vardas: zivile
Darbo pavadinimas: UAB FEEL įėjimo į rinką tyrimas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 25 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 55 kB
Bylos pavadinimas: vilniaus_kooperacijos_kolegija_ginamasis_darbas_sociologija.zip
vilniaus_kooperacijos_kolegija_ginamasis_darbas_sociologija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: iejimo rinka strategija, imones vystymosi strategija, imones strategijos, imones mikro makro aplinka, mikro makro aplinka, marketingo aplinkos tyrimas, imones aplinkos analize, imones mikro aplinka, verslo aplinkos tyrimas, makroaplinkos analize, įmonės rinkodaros analizė, imones problemos, tiksline, imones marketingo veiklos analize, savo mikro aplinka, imones mikroaplinkos tyrimas, rinkodaros kompleksas, imones iejimo i rinka strategija,s ceoqfjafoao konspektai referatas uab feel iejimo i rinka tyri xdvit sliyw gp fymcausg=afqjcnedpbelput yvibypzwb_tghdbpiasig =lxz _ue lvadk_ yw, įėjimo rinką problemos, naujos įmonės įėjimas į rinką, įėjimo į rinką strategijos, vystymosi strategija, iejimas i nauja rinka ivadas, mikroaplinkos analize, naujos imones iejimas i rinka, tp search, iejimo i rinka problema, įėjimo į naują rinką strategija, cache xt ypb qpuj konspektai kursinis swot analize swot analize silpnybes, apibrėžti tikslinę rinką.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557