top


Konspektai.com > Teisė > Viešųjų finansų samprata
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Viešųjų finansų samprata. Prezentacija

(Teisė. Prezentacija, 95 skaidrės, 368kB)
Darbe esantys žodžiai: Finansų samprata ir funkcijos Finansai ( pran. finances - lot. financia “gryni pinigai, pajamos”) – plačiąja prasme – lėšos, pinigai, pinigų apyvarta; valstybiniai (valstybės) finansai – visos lėšos, esančios valstybinės valdžios žinioje. Finansai – valstybės ir savivaldybių pajamos ir išlaidos. Finansai yra piniginiai santykiai, kurių dėka paskirstant bei perskirstant bendrąjį vidaus produktą ir nacionalines pajamas yra sudaromi ir panaudojami bendri valstybiniai (centralizuoti) ir ūkio subjektų (įmonių) bei įstaigų (decentralizuoti) piniginių lėšų fondai. Finansai – tai sistema piniginių santykių, susidarančių kuriant bei paskirstant nacionalinį produktą, nacionalines bei grynąsias pajamas ir jų pagrindu sukuriant finansinius išteklius, panaudojamus įvairiems krašto, ūkio valdymo lygiams. Finansai yra ekonominiai piniginiai santykiai, kurių pagalba paskirstant bei perskirstant bendrąjį vidaus produktą ir nacionalines pajamas yra sudaromi ir panaudojami bendri decentralizuoti ir centralizuoti pinigų fondai, siekiant vykdyti valstybės funkcijas ir užtikrinti ekonomikos plėtros sąlygas.
Vardas: Alina
Darbo pavadinimas: Viešųjų finansų samprata
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 95
Mokslo dalykas: Teisės prezentacija
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 368 kB
Bylos pavadinimas: 1tema.viesuju_finansu_samprata_finansu_teise.zip
1tema.viesuju_finansu_samprata_finansu_teise.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pinigu funkcijos, viesuju finansu skaidres, valstybės finansai, viesuju finansu samprata, imoniu, finansų samprata, valstybes islaidos, finansu samprata, finansu funkcijos, tp search,s ceyqfjae konspektai referatas skaidres vn vt_ qnc_nswap fwpagusg=afqjcnezhldvcjzrdh sz sywowab ruyqsig =cywfxjh suz _rpvchs a,s cfiqfjaf konspektai referatas skaidres jevktc tvsgau xjbqusg=afqjcnezhldvcjzrdh sz sywowab ruyqsig =ylisnyaj zvukeleqzr zw, cc qfjaa konspektai referatas skaidres tdjgt hghyj qteypm dgusg=afqjcnezhldvcjzrdh sz sywowab ruyqsig =bmmw o crllvlwnn z gsa.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557