top


Konspektai.com > Vadyba > Knygyno verslo planas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Knygyno verslo planas. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 37 puslapiai, 209kB)
Darbe esantys žodžiai: Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Verslo tikslai , galimybės ir orientyrai. Prekės ir paslaugos aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Konkurencijos analizė. Pardavimo strategija. Kainodaros strategija. Reklama ir rėmimas. Prekyba. Vietos analizė. Patalpos ir inventorius. Transportas. Tiekėjai. Personalas. Vadyba. Organizacinė firmos struktūra, valdymo modelis ir stilius. Rizikos veiksniai. Finansai. Kapitaliniai įdėjimai ir jų panaudojimas. Finansinių prognozių prielaidos. Išvados. Literatūra. Įmonė užsiims knygų mažmenine prekyba, tai grožinė, mokomoji, kompiuterinė literatūra. Manau, ši veikla yra perspektyvi , kadangi apie 75 % žmonių negali apsieiti be šių paslaugų. Paslaugas nuspręsta teikti ištyrus rinką, išanalizavus vartotojų poreikius, paskaičiavus savikainą ir numatomą pelną. UAB „Žiburys“ įregistruota Utenos miesto savivaldybės rejestro tarnyboje 2010 metais gruodžio 31 dieną. Kas yra tas verslo planas? Daugelis įsivaizduoja, kad tai dokumentas, reikalingas paskolai gauti ir kartą parašytas bei išnagrinėtas įmetamas į stalčių ir visą likusį gyvenimą ten ir praguli. Taip, jei jo paskirtis – parduoti verslą. Kaip ir kiekviena prekė, verslas yra perkamas ir parduodamas, todėl turi būti „įpakuotas“. Planas yra lyg verslo įpakavimas: spalvingas, patrauklus, išryškinantis gerąsias prekės savybes.
Vardas: MILDA
Darbo pavadinimas: Knygyno verslo planas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 37 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 18 kartų.
Archyvo dydis: 209 kB
Bylos pavadinimas: knygyno_verslo_planas.zip
knygyno_verslo_planas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: analize vadyba, verslo finansai, verslo srities aprašymas, slaugos planas, paslaugu marketingas, marketingas rėmimas, prekes analize, mazmenine prekyba, verslas vadyba, verslo planas reklama, spa verslo planas, slaugos modelis, prekės paslaugos aprašymas, referatas knygynai, praktika knygyne referatas, referatas apie knygynus,s cd qfjab konspektai referatas knygyno verslo planas gidt dakshktqbw uxgbausg=afqjcngynxr sapgp kvoazigezpxuylawsig =b iraqrrj tfkagjvbcrzq, knygynas referatas isvados, verslo aprašymas, tp search, knygynas verslas referatas, knygynas verslo planas, prekė verslo planas,s cdeqfjab konspektai referatas knygyno verslo planas qjbrtrjgoclfsgbmlrwlbwusg=afqjcngynxr sapgp kvoazigezpxuylaw, knygynas verslo planas, kainodaros strategija, knygyno verslo projektas, verslo planas knygynas, vartotoju analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557