top


Konspektai.com > Vadyba > Elektrotechnikos UAB vadyba. Proceso valdymo modelis
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Elektrotechnikos UAB vadyba. Proceso valdymo modelis. Namų darbas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
(Vadyba. Namų darbas, 23 puslapiai, 58kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Produkto darymo organizacijoje proceso teorinis valdymo modelis. Pagrindinės gamybos proceso valdymo operacijos. A. Planavimas. B. Organizavimas. Organizacijos struktūra remiantis terija. C. Skatinimas. D. Kontrolė. Produkto darymo proceso valdymo praktika organizacijoje. Proceso ir jo valdymo dalyviai, planavimas, kontrolė, skatinimas. Išvados. Literatūra. Mano pasirinkta UAB – tai įmonė projektuojanti elektrotechnikos, apšvietimo dalis bei silpnų srovių inžinerinius tinklus. Įmonėje dirbantys aukštos kvalifikacijos atestuoti specialistai, turintys ilgametę darbo patirtį padės rasti individualų, tai situacijai ir sistemai tinkantį sprendimą. Įmonė yra suinteresuota į užsakovą, atliekant statinio projekto vykdymo ir techninę priežiūrą, taip pat visas statytojo (užsakovo) deleguotas funkcijas. Ši įmonė turi daug sąsajų su kitomis Lietuvoje ir ne tik esančiomis projektavimo/montavimo įmonėmis. Mano UAB yra specializuota elektros srityje. Taigi visa statybų pradžia yra geras projekto parengimas ir įgyvendinimas. Tad noriu išskirti savo pasirinktą įmonę iš kitų netiesiogiai, o dalinai dalyvaujančių statybos procese.
Vardas: Roberta
Darbo pavadinimas: Elektrotechnikos UAB vadyba. Proceso valdymo modelis
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 23 [?]
Namų darbo dalykas: Vadybos namų darbas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 58 kB
Bylos pavadinimas: elektrotechnikos_uab_vadyba.zip
elektrotechnikos_uab_vadyba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: proceso modelis, uab įmone, prieziura, mete, uab vadyba, produkto darymo teorinis valdymo model, produkto darymo valdymo praktika, gamybos kontrole organizavimas, produkto darymo procesas, organizacijos struktūra,s ccmqfjaa konspektai referatas vadyba j_t tliuii gsb wsbwusg=afqjcneionkb vsivxk wgwtthps ky wsig =nood wvaarybuuq jpwy a, projekto rengimas ir igyvendinimas, produkto darymo organizacijoje proceso teorinis valdymo modelis, Produkto darymo valdymo praktika, produkto darymo proceso valdymo praktika organizac, praktika imoneje, gamybos proceso planavimas, produkto darymo proceso valdymo praktika organiza, vadyba, Produkto darymo proceso valdymo praktika organiza, cachezumgae smj konspektai kursinis gamybos planavimas gamybos planavimas, kontrole imoneje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557