top


Konspektai.com > Vadyba > Įmonės mokumas ir valdymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Įmonės mokumas ir valdymas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
(Vadyba. Referatas, 7 puslapiai, 31kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Įmonių valdymo analizė ir esmė. Mokumas ir likvidumas. Išvados. Literatūra. Norint efektyviai valdyti savo įmonę, kiekvienas vadovas privalo nuolat planuoti, analizuoti, ir vertinti vykdomą veiklą. Šiam tikslui pasiekti reikia teisingai apskaityti turimą turtą, kapitalą, patiriamas išlaidas ir gaunamas pajamas. Tik racionaliai panaudoti finansiniai ištekliai gali maksimizuoti įmonės vertę. Analizuojant įmonės veiklą, gauta informacija turi padėti įvertinti įmonės atliktų darbų ir pasiektų veiklos rezultatų sąnaudas. Tai sudaro sąlygas įmonės veiklos efektyvumo kontrolei, prideda prie įmonės stabilumo išlaikymo. Kaip teigia A. V. Ratkauskas, V. Sūdžius, V. Mackevičius (2009, p. 288), įmonių finansinės būklės analizė yra sudėtinė finansų analizės dalis, baigiamoji finansų analizės stadija, kurios objektas – įmonės mokumas (likvidumas) tam tikru momentu ir jį sąlygoję veiksniai – įmonės veiklos rezultatai. Apie įmonės būklę galima spręsti iš apskaičiuotų santykinių rodiklių, pagal kuriuos vertinama tiek trumpalaikių, tiek ilgalaikių įsipareigojimų būklė ir pinigų srautų valdymo efektyvumas. Tvirtas mokumo lygis ir maža finansinė rizika, išreiškianti įsipareigojimų vykdymą laiku, yra labai svarbu bendraujant su partneriais. Įmonės kreditorius labai domina įmonės sugebėjimas artimiausiu metu įvykdyti trumpalaikius įsipareigojimus, t. y. grąžinti paskolas pagal nustatytą grafiką, atsiskaityti su tiekėjais.
Vardas: sima
Darbo pavadinimas: Įmonės mokumas ir valdymas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 31 kB
Bylos pavadinimas: imones_mokumas_ir_valdymas.zip
imones_mokumas_ir_valdymas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imones valdymas, imones finansinių santykinių rodiklių analize, finansiniai teis, finansu teisi, finansiniai istekliai, imones mokumo analize, finansų esme, tikslu analize, mokumo analize, imones veiklos efektyvumo analizė,s cdsqfjad konspektai referatas imones mokumas ir valdymas zkiat_ ca zz qsrsjg dwusg=afqjcngdj mc curpqhy tj igr_qfzxaqsig =n kxomyfm _rukmgsm gw, finansiniai ištekliai, finansines veiklos analize, finansinė rizika, chuqfjah konspektai referatas imones mokumas ir valdymas pot ijccfnsga z bwusg=afqjcngdj mc curpqhy tj igr_qfzxaq, imones veiklos analize, imones likvidumo valdymas, įmonės mokumo referatas, įmonės mokumo kursinis, bendroves likvidumo valdymas, diplominis mokumas, tp search, likvidumas ir mokumas, mokumas ir likvidumas, mokumas likvidumas, imones trumpalaikio mokumo ir likvidumo analize kursinis, kas yra įmonės mokumas, isvados apie imones mokuma, imones valdymo analize, įmonės likvidumo valdymas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557