top


Konspektai.com > Filosofija > D.Hum'o ir I.Kanto filosofiniu požiūriu
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

D.Hum'o ir I.Kanto filosofiniu požiūriu. Referatas

(Filosofija. Referatas, 10 puslapių, 17kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Hume’o skepticizmas.kanto pažinimo teorija. D.hume’o ir.kanto pažiūrų ryšys. Išvados. Literatūra. Šio referato tikslas – paaiškinti, kodėl Hume’as vadinamas skepticizmo filosofinės krypties atstovu, bei atskleisti Kanto pažinimo teorijos ypatumus. Taip pat svarbu nustatyti, ar tarp šių dviejų filosofų teorijų yra koks nors ryšys, ir tai aptarti. Pirmiausiai referate bus aptartos Hume’o skepticizmo idėjos. Tada bus apžvelgta Kanto pažinimo teorija, remiantis I.Kanto veikalu “Grynojo proto kritika”. Po to bus lyginami abiejų filosofų požiūriai, ieškoma bendrumų ir skirtumų. Norint nustatyti, ar gerai žinomas filosofas D.Hume’as yra laikomas skeptiku, reikia išsiaiškinti skepticizmo sąvoką. Akademinė filosofija, arba skepticizmas, - tai filosofijos forma, vyravusi vėlesnėje Akademijoje. Cicerono veikalo Apie dievų prigimtį fragmentas yra būdingas akademinės filosofijos pavyzdys. Visi proto argumentai parodomi kaip ydingi ir neįtikinami, tačiau praktiniame gyvenime žmogus privalo pasirinkti ir laikytis kokio nors požiūrio.
Vardas: Audra
Darbo pavadinimas: D.Hum'o ir I.Kanto filosofiniu požiūriu
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Filosofijos referatas
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 17 kB
Bylos pavadinimas: humo_ir_kanto_filosofiniu_poziuriu.zip
humo_ir_kanto_filosofiniu_poziuriu.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: skeptikas hume, filosofijos įvadas, kodėl hume as vadinamas filosofu skeptiku, I kanto filosofija,s cgcqfjag konspektai referatas dhum o ir ikanto filosofiniu ogi t_ubdmsq aaut cgusg=afqjcnfbaxlhej qnb _vf gzdoawsig =fjntuaerjmmun mgj jyvq,s cgqqfjac konspektai referatas dhum o ir ikanto filosofiniu x qvt_dmb vswauvomrbausg=afqjcnfbaxlhej qnb _vf gzdoawsig = gy kgfhecvmfq wsub ba,s cdwqfjadoao konspektai referatas dhum o ir ikanto filosofiniu b avt jtcatp qtd lzqdwusg=afqjcnfbaxlhej qnb _vf gzdoawsig = rjsnspkvb y_xhhxg ma, humas skepticizmas, filosofas hume, hume filosofines teorijos, hume as vadinamas filosofu skeptiku, kodėl hume vadinamas skepticizmas, kodėl hume as vadinamas filosofu skeptiku, skepticizmas filosofijoje, proto idėjos, kodel hume as vadinamas filosofu skeptiku, hume skeptikas, kodėl hume vadinamas filosofu skeptiku, hiumo skepticizmas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557