top


Konspektai.com > Vadyba > Gamybos marketingas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Gamybos marketingas. Referatas

(Vadyba. Referatas, 8 puslapiai, 13kB)
Darbe esantys žodžiai: Marketingo tarnyba. Marketingo valdymas. Marketingo procesas. Marketingo informacijos sistemos. Marketingo tyrimų organizavimas. Marketingo strategija. Reklama. Marketingo veiklos kontrolė. Naudotasi literatūra. Marketingo tarnybos veikla įmonėje yra labai svarbi, nes pirkėjas yra įmonės šeimininkas. Marketingo uždavinys yra ne tik surasti klientą, bet ir jį išlaikyti. Marketingo tarnybai keliamo reikalavimai- sistemos lankstumas, mobilumas, sugebėjimas greitai prisitaikyti prie rinkos sąlygų. Rinkos sąlygomis tikslai įmonėse labai greitai kinta, todėl sprendimai turi būti labai operatyvūs, atlikti konkretiems uždaviniams spręsti. Todėl kiekvienas darbuotojas turi savo tarnybines pareigas., kur turi būti reglamentuotos jo teisės. Tarp marketingo tarnybos ir kitų finansinių tarnybų turi būti tiesioginis ir grįžtamasis ryšys. Tai reikalinga tam, kad būtų ryšiai tarp atskirų tarnybų. Marketingo struktūros paprastumas reikalauja, kad kuo mažiau būtų valdymo lygių ir koordinuojančių tarnybų. Marketingo tarnybos efektyvumas matuojamas išlaidų dydžiu. Marketingo struktūra turi atitikti prekių ir paslaugų asortimento specifikaciją. Marketingo struktūra turi atitikti realizavimo rinkų ypatumus. Terminas “marketingas” (angl. “marketing”- rinkodara) profesionalių paslaugų firmų žodynuose atsirado maždaug tuo pat metu, kai buvo sušvelninti reklamą bei tiesioginį ryšį su ne klientais draudę įstatymai. Didžiojoje Britanijoje tai buvo padaryta 8-ojo dešimtmečio pradžioje. Būtent tada daugelis firmų įkūrė marketingo skyrius, kurių pagrindinis darbas tapo komunikacija (ryšiai su spauda, tiesioginis paštas, reklama, seminarai ir konferencijos) bei pardavimų procesai (pvz., stambių sandorių atvejais).
Vardas: Aušra
Darbo pavadinimas: Gamybos marketingas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 13 kB
Bylos pavadinimas: gamybos_marketingas.zip
gamybos_marketingas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: paslaugu rinkodara, pardavimu valdymas, didziojo, imones valdymas, marketingo skyrius marketingo skyrius hackers school blog blogger scam scammers schools students, imones valdymo procesai, komunikacija ir rinkodara, pardavimų kontrolė, rinkodara, reklama imoneje, marketingo komunikacija, imones marketingas, marketingo sistemos imoneje, marketingo strategija imoneje, pardavimų organizavimas, imones marketingo veiklos valdymas, tp search, marketingas ir vadyba referatas, imones veiklos strategija, imones veiklos organizavimas, asortimento struktūros, pardavimu organizavimas valdymas, marketingo veiklos organizavimas imoneje, imones valdymo strategija, marketingo strategija, imones valdymo struktura, marketingo struktura, marketingo organizavimas imoneje, marketingas referatas, marketingo veikla imoneje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557