top


Konspektai.com > Ekonomika > Vadybos kokybės įtaka darbo našumui
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vadybos kokybės įtaka darbo našumui. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
(Ekonomika. Referatas, 6 puslapiai, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Bendrasis ir profesinis išsilavinimas. Darbo sąlygos. Valdymas. Dėstymas. Vadybos kokybė. Išvados. Darbas yra fizinės ir protinės žmonių pastangos, kurios naudojamos ekonominėje veikloje ir yra atlyginamos. Darbo efektyvumą paprastai suprantame kaip jo našumą, kuris matuojamas pagamintos produkcijos kiekiu per valandą. Yra daug įvairių veiksnių, sąlygojančių darbo našumą. Valdymas pagal rezultatyvumo kriterijų toks pats, kaip bet kuriuo kitu atveju. Aukštas ir stabilus rezultatyvumas pasiekiamas visomis vadybos funkcijomis ir ryšiais. Negalima pasiekti aukšto ir stabilaus darbo našumo spontaniškai, impulsyviai reaguojant į atsirandančias problemas. Vadovybė negali užtikrinti rezultatyvumo, kai nėra plano. Neturint konkrečių tikslų darbo našumui kelti, negalima nustatyti, ar jis didelis ar mažas. Tikslai yra orientyras sprendžiant, kurie darbai didina visuminį rezultatyvumą, o kurie trukdo jam didėti. Organizacijos darbas nebus rezultatyvus, kai nežinoma ko reikia potencialiam vartotojui iš to asortimento, kurį galima gaminti. Vadinasi, strateginis planavimas visada turi apimti rinkos analizę, konkurentus ir sąlygines organizacijos galimybes. Praktikoje naudojami du darbo našumo planavimo būdai. Trumpalaikis. Ilgalaikis.
Vardas: Vita
Darbo pavadinimas: Vadybos kokybės įtaka darbo našumui
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 6 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: vadybos_kokybes_itaka_darbo_nasumui.zip
vadybos_kokybes_itaka_darbo_nasumui.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: asortimento analize, darbo nasumo analize,s cduqfjac konspektai referatas vadybos kokybes itaka darbo nasumui ut hbgmnktqakw wibausg=afqjcnh yr_ hpak mb ubqf alya bw, kokybės, darbo nasumo itaka rezultatyvumui, kokybes referatas nemokamai, darbo nasumas analize, darbo našumo įtaka ekonomikai, kursinis darbas darbo našumas, vertybių įtaka darbo našumui, strateginis plana, kokybes vadyba organizacijos analize, darbo našumas ir kokybė, organizacijos analize, darbo našumo analizė, nasumas referatai, rezultatyvumo kriterijus, kokybes ekonomika referatai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557