top


Konspektai.com > Kita > Integruota marketingo komunikacija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Integruota marketingo komunikacija. Referatas

(Kita. Referatas, 12 puslapių, 23kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Konteksto analizė ir tikslinės auditorijos identifikavimas. Veiklos apibrėžimas. Konkurentai. Tikslinė auditorija. Komunikacijos tikslai. Pirkėjo pasiruošimo stadijos. Žinutės kūrimas (kūrybinė strategija). Komunikacijos kanalas. Komunikacijos biudžetas. Komunikacijos kompleksas. Imk planas teisine ir etine prasme. Asociacija – iniciatyvinė grupė pavadinimu "Eldorado" yra orientacinių žaidimų, aktyvių pramogų, ekskursijų organizatorė. Sunku įvardinti objektyvius pliusus ir minusus, tačiau preliminarūs ir labai abstraktūs spėjimai apie pranašumus ir silpnybes būtų tokie. Pranašumai. Kauno regione vienintelė. Veikia pastoviai (ne vienam projektui susibūrusi grupė). Varžybos dienos/nakties metu. Ekskursijos. Silpnybės. Patirties trūkumas – Kauno miestas yra "naujokas" šioje srityje. Tokios pramogos, palyginus, mažai žinomos, tai reiškia dideles investicijas į rėmimą. Pavadinimas "Eldorado" kelia asociacijas su nuotykiais, turtais ir paslaptimis. Eldorado – legendinė, aukso pilna šalis Amerikoje, kurios ieškojo europiečiai. Taigi ir pavadinimas veda į varžybų esmę – riziką, nežinomybę, azartą, pergalės troškimą. Besirenkantiems ekskursijos tipo žaidimus Eldorado miestas simbolizuoja nepažintą kraštą, kuriame pilna stebuklų, nežinomų ir įdomių vietų, istorijų, įvykių – miesto "lobių". Organizacijos ženklas rinkoje nežinomas, tačiau yra nesudėtingas, simboliškas (kompasas kelia asociacijas su kelionėmis, paveikslėlis – ieškojimais ir atradimais) ir aiškiai orientuotas į veiklą. Siekiamas įvaizdis – jaunos, veržlios, įdomios, priimtinos aktyviems žmonėms organizacijos, gebančios ne tik siūlyti standartines paslaugas, bet atsižvelgiančios į kiekvieno kliento norus ir poreikius.
Vardas: Andrius
Darbo pavadinimas: Integruota marketingo komunikacija
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 23 kB
Bylos pavadinimas: integruota_marketingo_komunikacija.zip
integruota_marketingo_komunikacija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: komunikacijos planas, pramog, komunikacijos, projektu planas, organizacijos veiklos, organizacijos ivaizdis, integruota komunikacija, ekskursijos planas, pirkejo pasiruosimo stadijos, audito, organizacijos analize, organizacijos strategija veiklos planas,s cg qfjae konspektai referatas integruota marketingo komunikacija e jt lyl rn qt kxpcqusg=afqjcnhjihtizjqiiy virk h thqlticasig =gazkcrudgebieipwjkix a,s choqfjaj konspektai referatas integruota marketingo komunikacija zjkbt lgnuso gtw pdgusg=afqjcnhjihtizjqiiy virk h thqlticasig =ypxa fjdichu bewvmydnw,s choqfjaj konspektai referatas integruota marketingo komunikacija ga bt caaunm qtjpdgusg=afqjcnhjihtizjqiiy virk h thqlticasig =cnyv xdlrfh fll s_uw, organizacijos kurimas, imk planas teisine etine prasme.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557