top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Gerumas vertesnis nei tūkstantis tiesų
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Gerumas vertesnis nei tūkstantis tiesų. Rašinys

(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 5kB)
Darbe esantys žodžiai: Gerumas – kas jis? Tai sąvoka, kurią kiekvienas žmogus vartoja savo gyvenime, tačiau ar kiekvienas susimąsto, ką ji reiškia ir kokią prasmę įgyja vienomis ar kitomis aplinkybėmis? Ar dažnas iš mūsų skleidžiame gerumą nesiekdami iš to pasipelnyti? Ir ar iš tiesų gerumas vertesnis nei tūkstantis tiesų? Pabandykime rasti visus atsakymus į šiuos klausimus ar bent jau apžvelgti, kuo gi tas gerumas pranašesnis už minėtuosius tūkstančius tiesų. Gerumas - tai dalykas, kurį duodame nesitikėdami atlygio. Juk pervedus senutę per gatvę ar išėmus katę iš medžio, mes nesitikime už tai būti apdovanoti kažkuo materialiu. Tas atlygis - tai jausmas širdyje, kuris atsiranda padarius kažką gero. Kaip pavyzdį galima įvardinti Jono Biliūno ,,Laimės žiburį“. Užsižiebęs žiburys kalno viršūnėje skatino žmones lipti link jo paaukojant savo gyvybę vardan to, kad visa žmonija būtų laiminga. Ir nei vienas iš lipančiųjų neprašė nieko už tai mainais - noras daryti gera kitiems, šioje pasakoje, buvo didžiausia paskata. Taip kartais būna ir gyvenime – darant gera kitiems ne visada paisoma savų interesų, tačiau visada už tai būna atlyginta minėtuoju džiaugsmu širdyje.
Vardas: ramūnas
Darbo pavadinimas: Gerumas vertesnis nei tūkstantis tiesų
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 42 kartus.
Archyvo dydis: 5 kB
Bylos pavadinimas: gerumas_vertesnis_nei_tukstantis_tiesu.zip
gerumas_vertesnis_nei_tukstantis_tiesu.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

5
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gerumas vertesnis nei tūkstantis tiesų, Gerumas, rasinys apie zmogaus geruma, gerumas kas tai, rasiniai gerumas, kaip as suprantu geruma rasinys, gerumo savoka, gerumas geriau uz tukstanti tiesu, rasinelisapie geruma, konspektai referatas gerumas vertesnis nei tukstantis tiesu, kas yra gerumas rasinys, rasiniai apie geruma, kokia prasme igyja gerumas vienomis ar kitomis aplinkybemis, pasakojimas apie geruma, laimes ziburys rasinys, geri darbai rasinys, geri rašiniai, biliuno, gerumas rašinys, rasinys geri zmoniu darbai, rasinelis apie geri, gerumas savoka, pastraipa apie laimes ziburys, geri darbai rasynis, rasinelos apie geri, samprotavimas apie geri, lietuviu kalba rasinelis gerumas, samprotavimas apie geruma, ar gerumas yra vertybe rasinelis, ar gerumas yra vertybe, rasinys apie daryti gera, lietuviu pastraipa kaip reiskiasi gerumas, apie geruma rasinys, samprotavimo rasinys apie geruma, ka reiskia zodis gerumas, kaip zmogaus gerumas atlyginimas, rašinys ar visada zmogaus gerumas atlyginimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557