top


Konspektai.com > Mechanika > Variklio techninė priežiūra ir kapitalinis remontas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Variklio techninė priežiūra ir kapitalinis remontas. Referatas

(Mechanika. Referatas, 9 puslapiai, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Alkūninis mechanizmas. Alkūninio mechanizmo gedimai. Alkūninio mechanizmo remontas. Cilindrų blokas. Cilindrų bloko gedimai. Cilindrų bloko remontas. Alkūninis velenas vidaus degimo variklyje atlieka didžiulį darbą, tai bene svarbiausia detalė kurios pagalba stūmoklių tiesiaeigis judėjimas pirmyn ir atgal (nesvarbu ar tai 1 ar n skaičius stūmoklių) paverčiamas alkūninio veleno sukamuoju judesiu. Šis toliau perduodamas į pavarų dėžę, o iš jos atitinkamu perdavimo koeficientu, priklausomai nuo įjungtos pavaros, perduodamas į ratus. Alkūninis velenas priima jėgas iš sujungimų su stūmokliais ir švaistikliais jis yra labai apkrautas. Alkūninio mechanizmo detales galima skirstyti į dvi grupes. A) judančios: stūmoklis su žiedais , pirštas, švaistiklis, alkūninis velenas ir smagratis. B) nejudančios: cilindrų blokas, bloko galvutė, bloko galvutės tarpiklis, karteris su dugnine ir tvirtinimo detalės.
Vardas: tomas
Darbo pavadinimas: Variklio techninė priežiūra ir kapitalinis remontas
Kategorija: Mechanika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Mechanikos referatas
Parsisiųsta: 61 kartą.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: variklio_technine_prieziura_ir_kapitalinis_remontas.zip
variklio_technine_prieziura_ir_kapitalinis_remontas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: cilindrų bloko remontas, alkuninis velenas, variklio techninė priežiūra, kas variklyje atlielastumokliu kilnojima, variklio machanizmu sistemu technine prieziura, alkūninis mechanizmas, pavaru deze, karteris, alkuninis svaistiklis, cilindrų bloko galvutė, knyga variklio remontas, vidaus degimo varikliu technine prieziura, alkuninio veleno remontas, alkuninio svaistiklio mechanizmas prieziura ir remontas, varikliu technine prieziura ir remontas, stumokliu technine prieziura, knyga apie varikliu remonta, cilindru galvutes remontas, velenas, alkuninis mechanimzmas prieziura, alkuninio mechanizmo technine prieziura, variklio blokas kursinis, alkuninio mechanizmo techninė prieziura, variklio technine prieziura, variklio alkuninio mechanizmo gedimai, alkuninis mechanizmas, variklio galvutes remonto analize, cilindru bloko gedimai, kapitalinis variklio remontas savoka, cilindrų blokas, varikliu remontas referatas, variklio tp ir remontas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557