top


Konspektai.com > Filosofija > Žmogus nenori klysti, bet kodėl klysta
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Žmogus nenori klysti, bet kodėl klysta. Esė

(Filosofija. Esė, 5 puslapiai, 8kB)
Darbe esantys žodžiai: Aš šią temą pasirinkau norėdama įrodyti, kad žmonės klysta nors nenutuokdami, kad kysta. Jiems atrodo kad daro gra, bet kitiems gali atrodyti kad yra klaida. Mano esė įdomi, todėl kad aš paminėjau nuo kada atsirado klaidos ir nuo kada pradėjo klysti žmonės. Rėmiausi konkrečiais pavyzdžias. Bandžiau išsiaiškintis priežastis kodėl žmonės pradėjo klysti. Aš savo darbe noriu įrodyti kad žmonės vieną kartą suklydo daugiau tos klaidos nebekartos. Besiruošdama nagrinėti šią temą, pabandžiau pastudijuoti net keletą filosofinių knygų bei senųjų laikų išminčių pamąstymų. Dauguma filosofu žmogu įvardija kaip pačią protingiausią, pačią šviesiausią šios planetos būtybę. Ir tik nedaugelis išminčiu teužsimena, kad tai piuikioji būtybė gali būti ir visiškai kitokia, tai yra ir pati žiauriausia, pati baisiausia iš visų būtybių. Juk tik žmogus savyje nešiojasi karšta troškimą, norą būti viršesniu, protingesniu, ar netgi nori viska valdyti.
Vardas: Akvile
Darbo pavadinimas: Žmogus nenori klysti, bet kodėl klysta
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Esė
Puslapių skaičius: 5 [?]
Esės dalykas: Filosofijos esė
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 8 kB
Bylos pavadinimas: zmogus_nenori_klysti_bet_kodel_klysta.zip
zmogus_nenori_klysti_bet_kodel_klysta.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: dėl ko klysta žmones, ese zmogus klysta, cduqfjac konspektai referatas zmogus nenori klysti bet kodel klysta corjt k lkwe gtf owccausg=afqjcneipvewb izbdtojth csa zdhasig =l _a xh dfa ehg ncw, tp search, Esė, zmogus nenori klysti bet kodel daro klaidu, kodel zmones darbe klysta, kodel zmogus klysta, žmonės nenori klysti bet kodėl klysta, nors zmones nenori klysti bet kodel daro klaidu, kodel žmonės klysta, zmones nenori klysti bet kodel klysta, zmogus nenori klysti bet klysta, kodel zmones klysta, zmones klysta ese, žmonės nenori klysti bet kodėl klysta, zmogus klysta, zmogus ziauriausia butybe, filosofijos ese, zmogus, filosofinis ese nemokamai, filosofijos esė, kada atsirado eseistika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557