top


Konspektai.com > Ekonomika > Eksporto ir importo vertinimas 2006-2009
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Eksporto ir importo vertinimas 2006-2009. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Ekonomika. Kursinis, 13 puslapių, 23kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Eksporto sąvokos. Importo sąvokos. Eksportas ir importas mėnesiais (2006/2009). Lietuvos importo reguliavimas. - klasifikavimas pagal kategorijas. Eksporto motyvai. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Darbo tikslas. Įvertinti eksportą ir importą 2006- 2009 metais. Uždaviniai. Siekti norimo rezultato. Atskleisti eksporto bei importo reikšmę mūsų gyvenime. Palyginti eksportą ir importą. Supažindinti su turima informacija bei ją aiškiai pateikti. Į užsienį rinką nusprendusi įeiti įmonė turi apsispręsti, kokiu būdu ji tai darys ir kiek užsienio rinkos ji nori apimti. Yra keletas įėjimo į užsienio rinkas būdų, teikiančių neblogų veiklos tarptautinėje ir netgi pasaulinėje rinkoje galimybių. Vienas iš labiausiai paplitusių ėjimo į užsienio rinką būdų yra eksportas. Eksportas- tai prekių, paslaugų ir pagrindinio kapitalo pardavimas užsienio šalims. Pagrindinis eksporto bruožas- prekės iš vienos šalies perkeliamos į kitą. Eksporto rūšys. Importas - užsienio valstybės prekių, paslaugų ar kitų objektų, dažniausiai skirtų prekybai, įstatymiškas įvežimas į valstybę. Priklausomai nuo konteksto, sąvoka gali būti naudojama apibūdinti procesui, taip pat jo apimtims. Importinių prekių galutinis vartotojas yra valstybės, į kurią importuojama, gyventojai ir organizacijos, o pardavėjas/tiekėjas – užsienio valstybių gamintojai, tiekėjai. Prekybinis importas paprastai reglamentuojamas įvairiais muito įstatymais. Importo kvota - prekių importo kiekybinio apribojimo forma, nustatant didžiausią importuojamų į šalį vienų ar kitų prekių per tam tikrą laikotarpį kiekį; sprendimą priima vyriausybė.
Vardas: Diana
Darbo pavadinimas: Eksporto ir importo vertinimas 2006-2009
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 13 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 11 kartų.
Archyvo dydis: 23 kB
Bylos pavadinimas: eksporto_ir_importo_vertinimas_2006_2009.zip
eksporto_ir_importo_vertinimas_2006_2009.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo procesu, prekyba iki, darbo rinka, lietuvos rinka, eksporto motyvai, kapitalo, prekes eksportas, importas eksportas, eksportas tai, lietuvos importo vertinimas, eksporto sąvokos,s cgwqfjai konspektai referatas eksportas ir importas ot lhg tc qto pngcqusg=afqjcnetbbo lxi onftbzqqdffzs asig =x_zb vhiyflei dknmmw,s cgwqfjah konspektai referatas eksportas ir importas yaolt jnasgq aaf afqjcnetbbo lxi onftbzqqdffzs asig =in h tfgbywf bmifg, eksporto sąvoka, tarptautine prekyba, tp search, importo ir eksporto savokos, tarptautine imone, eksporto ir importo vertinimas, eksportas ir importas kursiniai, importo exporto savoka, importas apibrezimas, rinkos reguliavimas, verslas, eksporto savoka, eksportas importas, eksporto rusys, tarptautinė prekyba, eksporto vertinimas lietuvoje, uždaviniai importas, importas ir eksportas savokos, prognozavimo metodai, eksportas lietuvoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557