top


Konspektai.com > Ekonomika > Blinstrubiškių senelių globos namų samatos vykdymo analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Blinstrubiškių senelių globos namų samatos vykdymo analizė. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
(Ekonomika. Kursinis, 23 puslapiai, 304kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Samatų vykdymo analizė. Įmonių veiklos analizė. Biudžetinės įstaigos. Biudžetinių įstaigų finansavimas. Blinstrubiškių senelių globos namų sąmatų vykdymo analizė. Išvados. Informacinių šaltinių sąrašas. Priedai. Sąmata yra būsimų išlaidų ir pajamų sarašas. Vien dėl to jos vaidmuo ypatingai svarbus bet kokiai įmonei, ji nusako veiklos perspektyvas. Atitinkamai svarbus turi būti ir pats sąmatininkas arba projekto ekonominės dalies vadovas, jo žinios, patirtis bei darbo priemonės. Sąmatininkas turi surišti į vieną sąmata projektinį sprendimą ir resursų rinką, prisilaikant normatyvų, technologijos ir firmos organizacinio sutvarkymo. Sąmatininkas yra antras pagal svarbą įmonės darbuotojas, darantis lemiamą įtaką projekto rentabilumui, pradedant pasiruošimui konkurse ir baigiant paskutiniu atliktų darbu aktu. Biudžetinių įstaigų faktinės išlaidos yra patiriamos vykdant išlaidų sąmatas ir įforminamos atitinkamais dokumentais įskaitant išlaidas pagal neapmokėtas kreditorių sąskaitas, apskaičiuotą darbo užmokestį ir stipendijas. Rinkos ekonomikos sąlygomis įmonių veiklos analizė turi ne tik nustatyti faktus apie įmonę, jos problemas jos trukumus, bet ir išaiškinti ir rasti sprendimus įmonės veiklai gerinti. Darbo objektas: blinstrubiškių senelių globos namų sąmatų įvykdymo ataskaitos. Darbo tikslas: išanalizuoti sąmatų vykdymą. Darbo uždaviniai. Išanalizuoti horizontaliąją analizę. Atlikti vertikaliąją analizę. Pateikti bendras vertikaliosios ir horizontaliosios analizės išvadas.
Vardas: Nezinomas
Darbo pavadinimas: Blinstrubiškių senelių globos namų samatos vykdymo analizė
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 23 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 12 kartų.
Archyvo dydis: 304 kB
Bylos pavadinimas: samatu_kursinis.zip
samatu_kursinis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: analize imones, biudzet, imoniu rinka, etine analize, imones veiklos finansavimas, islaidu analize, pajamų analizė, darbo rinkos analize, biudžetinės imones veiklos analize, darbo rinkos, pajamų ir išlaidų sąmatos vykdymo analize, darbo rinka, imones veiklos analize, projekto analize, imones pajamų išlaidų analize, imoniu veiklos analize, samatu vykdymo analize, samatos vykdymo analize, išlaidu sąmatos analizes pavyzdys, biudžetinių įstaigų veiklos analize, samata, imones veiklos informaciniu altiniu analize, imones analize, istaigos analize, horizontali analize, projekto tikslas uzdaviniai, vertikali analize, globos namu veiklos analize, ekonomine analize, pajamu analize, imones ekonomines veiklos analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557