top


Konspektai.com > Teisė > Absoliutūs teismo sprendimo negaliojimo pagrindai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Absoliutūs teismo sprendimo negaliojimo pagrindai. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Teisė. Kursinis, 20 puslapių, 40kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Teismo sprendimo absoliutūs negaliojimo pagrindai – tai pagrindai, kuriais remiantis yra panaikinamas teismo sprendimas ir byla perduodama iš naujo nagrinėti pirmosios instancijos teismui, kad byla būtų teisingai išspręsta ir išnagrinėta iš esmės. Šiais pagrindais yra įgyvendinama galimybė ištaisyti teismų padarytas klaidas ir mūsų valstybėje užtikrinti teisėtą materialiųjų teisės normų įgyvendinimą bei taikymą. Temos aktualumas – teismo sprendimo absoliutūs negaliojimo pagrindai yra svarbūs kiekvienam asmeniui, kurio materialioji teisė yra pažeista. Kiekvienas iš mūsų esame suinteresuoti ginti tą pažeistą teisę arba prašyti ją pripažinti, o tai įmanoma tik tada, jei byla bus nagrinėjama ir išnagrinėta teisėtai. Būtent absoliutūs teismo sprendimo negaliojimo pagrindai sudaro galimybę apskųsti teismo sprendimą, jei teismas nagrinėdamas bylą netinkamai nagrinėjo ir išaiškino bylą. Mokslinis naujumas. Tyrimo problema – yra netinkamas teismo teisės normų taikymas. Teismo sprendimo bruožai ir teisėtumas. Teismo sprendimo bruožai. Teismo sprendimo teisėtumas. Absoliutūs teismo sprendimo negaliojimo pagrindai. Išvados.
Vardas: Agne
Darbo pavadinimas: Absoliutūs teismo sprendimo negaliojimo pagrindai
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 20 [?]
Kursinio dalykas: Teisės kursinis
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 40 kB
Bylos pavadinimas: absoliutus_teismo_sprendimo_negaliojimo_pagrindai.zip
absoliutus_teismo_sprendimo_negaliojimo_pagrindai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: teisės pagrindai, imanoma, pirmos,s ccuqfjaa konspektai referatas absoliutus teismo sprendimo negaliojimo pagrindai cpj xvishytabh dts afqjcng oi qppacqzu giqjg dcljwgsig =m nkwrblczaju zgqmvmyq, absoliutūs teismo sprendimo negaliojimo, teismo sprendimu bruozai, teismo sprendimo bruozai,s cd qfjac konspektai referatas absoliutus teismo sprendimo negaliojimo pagrindai dzxwt fkm qsq fwafqjcng oi qppacqzu giqjg dcljwg,s ceyqfjae konspektai referatas absoliutus teismo sprendimo negaliojimo pagrindai nt k lafi qwjkj lcausg=afqjcng oi qppacqzu giqjg dcljwgsig =mmqpkjigd ktz jeyx za, tp search, teises pagrindai, absoliutūs sprendimo negaliojimo pagrindai, absoliutūs negaliojimo pagrindai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557