top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Ar visuomet reikia ginti savo tiesą
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar visuomet reikia ginti savo tiesą. Rašinys

1
1
(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 5kB)
Darbe esantys žodžiai: Visais laikais buvo svarbu neužleisti savo asmeninės pozicijos kam nors kitam. Juk kiekvienas žmogus turi teisę reikšti savo mintis ar save realizuoti. Problema ta, kad žmonių nuomonės dažnai skiriasi ir tada kiekvienas pradeda ginti savo pusę. Kartais tai gali peraugti į beprasmį įrodinėjimą, bet kartais būtent savo tiesos gynimas gali padėti žmogui suprasti gyvenimo prasmę. Todėl kyla klausimas – ar visuomet reikia ginti savo tiesą? Savos nuomonės laikymasis žmogui padeda išlikti savimi. Daugiausiai prie nuomonės formavimosi prisideda pats žmogus. Juk niekas taip gerai žmogaus nepažįsta, kaip jis pats save. Būtent tik jis žino, ko reikia tam, kad išsaugotum individualumą. Neabejotinai tokie žmonės, kurie stengiasi išlaikyti savitumą yra savimi pasitikintys ir skleidžia šilumą.
Vardas: Rasa
Darbo pavadinimas: Ar visuomet reikia ginti savo tiesą
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 52 kartus.
Archyvo dydis: 5 kB
Bylos pavadinimas: ar_visuomet_reikia_ginti_savo_tiesa.zip
ar_visuomet_reikia_ginti_savo_tiesa.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

3
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas ar visuomet reikia ginti savo tiesa, kodel svarbu ginti savo tiesa rasiniai, kodel svarbu ginti savo tiesa rasinys, ar reikia ginti tiesa hamletas, zmogaus problema, rasinys apie individualuma, rašinys ar visada reikia ginti savo tiesą, ar visada reikia ginti savi tiesa, svarbu kad lietuviu pavadinimas isliktu, ar svarbu padeti zmogui rasinys, kodel svarbu išlikti savimi rašinys, ar visuomet reikia ginti savo tiesa rasinys, ar visiuomet reikia ginti savo tiesą, kodel zmonems reikia tiesos, gyvenimo prasme, kodel zmogui reikia tiesos, gyvenimo tiesa rašinys, ar zmogus zino tiesa, tiesos gynimas, žmogaus teis, kaip ginti savo tiesa, kodėl reikia ginti savo tiesa, ar reikia ginti savo tiesa, samprotavimo rasinys ar visuomet reikia ginti savo tiesa, rasinys apie tiesa, ar svarbu ir reikia ginti tiesa rasinys, savo tiesa reikia ginti visuomet, kas yra tiesa rasinys, tiesos problema, ar visada reikia ginti savo tiesą, kas yra tiesa.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557