top


Konspektai.com > Teisė > Darbo įstatymų vykdymo priežiūra ir kontrolė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbo įstatymų vykdymo priežiūra ir kontrolė. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Teisė. Kursinis, 20 puslapių, 31kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Priežiūros ir kontrolės sąvoka ir rūšys. Priežiūros ir kontrolės organai ir jų kompetencija. Pareigūnų atsakomybė už darbo įstatymų pažeidimus. Lietuvos respublikos darbo įstatymų pažeidimai. Išvados. Literatūros sąrašas. Darbo teisė yra teisės šaka, reglamentuojanti tarp darbuotojo ir darbdavio atsirandančius, ar su jais susijusius, santykius. Šiuos santykius reglamentuoja lietuvos respublikos darbo kodeksas, kurio turi vadovautis darbuotojas ir darbdavis. Darbo įstatymų vykdymo priežiūra ir kontrolę vykdo įvairios valstybinės ir nevalstybinės institucijos. Šiuo darbo tikslai. Apžvelgti darbo įstatymų priežiūros ir kontrolės sąvoką ir rūšys. Išsiaiškinti darbo įstatymų priežiūros ir kontrolės organus ir jų kompetenciją. Sužinoti kokia yra pareigūnų atsakomybė už darbo įstatymų pažeidimus. Trumpai išanalizuoti lietuvos respublikos darbo įstatymų pažeidimus per pastaruosius metus.
Vardas: Inga
Darbo pavadinimas: Darbo įstatymų vykdymo priežiūra ir kontrolė
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 20 [?]
Kursinio dalykas: Teisės kursinis
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 31 kB
Bylos pavadinimas: darbo_teises_referatas.zip
darbo_teises_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbuotojo, pareigunu atsakomybe uz darbo istatymu pazeidimus, darbo įstatymų vykdymo kontrolė, Darbo įstatymų kontrolė, darbo įstatymo kontrolė,s cgkqfjag konspektai referatas darbo istatymu vykdymo prieziura ir kontrole aqiot _cgcfstaa jbausg=afqjcnemcfk efbla u_krcortqo_wkihwsig =o hextjgcckj fszsehw, darbo istatymu prieziura ir kontrole, pareigūnų atsakomybė už darbo įstatymų pažeidimus, darbo kodeksas priežiūros ir kontrolės organai jų kompetencija, darbo istatymai kursinis, pareigūnų atsakomybė už darbo įstatymų, įstatymo vykdymo priežiūra, tp search, kontrole.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557