top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Justinas Marcinkevičius „Mažvydas“ ištraukos anal
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Justinas Marcinkevičius „Mažvydas“ ištraukos anal. Interpretacija

1
1
2
2
(Lietuvių kalba. Interpretacija, 1 puslapis, 5kB)
Darbe esantys žodžiai: Justinas Marcinkevičius yra XX-XXIa. dramaturgas, poetas. Tai žmogus, nepabūgęs žadinti tautiškumo dvasią, skelbti žodžio laisvę bei skiepyti pareigą tėvynei, kai tuo metu buvo lietuvių literatūros sąstingis. Tokia tema akcentuojama antroje trilogijos dalyje, poetinėje dramoje „Mažvydas“. Mano nagrinėjamoje ištraukoje pagrindinis veikėjas blaškosi tarp pareigos ir jausmo. Fragmento erdvė sakrali. Remarka nurodo tikslią veiksmo vietą: „Klebonija“. Įvardijami daiktai kurie liudija apie Mažvydo kūrybinę veiklą, o dvi taurės ir vynas – tai nuoroda į gerus Mažvydo ir Vilento santykius. Vilentas –Mažvydo pusbrolis, kuris išjudina vidinį veiksmą. Ištrauka prasideda Mažvydo pasakojimu apie savo kasdienį gyvenimą, įvardija koks jis yra sunkus, kuriame nyksta brangios vertybės.
Vardas: Jogilė
Darbo pavadinimas: Justinas Marcinkevičius „Mažvydas“ ištraukos anal
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Interpretacija
Puslapių skaičius: 1 [?]
Interpretacijos dalykas: Lietuvių kalbos interpretacija
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 5 kB
Bylos pavadinimas: justinas_marcinkevicius.zip
justinas_marcinkevicius.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas justinas marcinkevicius mazvydas istraukos anal, poema mazvydas laisvas zmogus, justinas marcinkevicius konspektas, ar mazvydas laisvas zmogus justinas mar inkevicius analize, mazvydas laisvas zmogus, ar mazvydas yra laisvas zmogus, drama mazvydas konspektas, j marcinkevičius ar mažvydas laisvas, justinas marcinkevicius mazvydas konspektas, kas yra vilentas mažvydas, justinas marcinkevicius tautiskumas, justinas marcinkevičius mažvydas analizė, mazvydo ir vilento santykiai analize, tautiskumas marcinkevicius, just marcinkevicius mazvydas quot, ar mazvydas laisvas zmoguss, ar mažvydas laisvas žmogus, justinas marcinkevicius ar mazvydas laisvas zmogus, laisvas zmogus marcinkevicius, just marcinkevicius mazvydas laisvas zmogus, just marcinkevičius mazvydas, ar mazvydas laisvas zmogus, justinas marcinkevicius mazvydas analize, j marcinkevicius mazvydas analize, marcinkevicius mazvydas tema, marcinkevičius laisve.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557