top


Konspektai.com > Transportas > Amerikietiškų automobilų TP ir ER baras
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Amerikietiškų automobilų TP ir ER baras. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
(Transportas. Kursinis, 18 puslapių, 54kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Metinės darbo apimties skaičiavimas. Miesto įmonių metinės darbų apimties skaičiuotė. Įmonės savitarna ir jos darbų apimtis. Postų ir vietų automobiliams kiekio skaičiavimas. Techninės priežiūros tp ir eksploatacinio remonto er darbų postai. Pagalbinių darbų postai. Saugomų automobilių vietų kiekis. Darbininkų poreikio skaičiavimas. Technologiškai būtinų darbininkų skaičius. Etatinių darbininkų kiekio skaičiuotė. Gamybinių ir pagalbinių patalpų plotų skaičiavimas. Automobilių tp ir er patalpos. Gamybos barų patalpos. Sandėlių patalpos. Automobilių saugojimo plotai. Klientų patalpos. Įrenginių poreikio skaičiuotė ir parinkimas. Darbo saugos reglamentavimas. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedai. Automobilis - bene svarbiausia šių laikų susisiekimo priemonė. Ko gero nė vienas žmogus neįsivaizduoja savo kasdienybės be automobilio. Per savo egzistavimo šimtmetį automobiliai iš esmės pakeitė žmogaus gyvenimą ir jo aplinką. Susiformavo ištisos industrijos šakos, nes jiems reikia ne tik labai daug kuro, metalo, plastmasių, elektronikos, tankaus autokelių tinklo, stovėjimo aikštelių, garažų, bet ir aptarnavimo, remonto, apsaugos, reklamos, tyrimo, projektavimo, prekybos, utilizavimo ir kitų institucijų. Automobilizuotose šalyse automobilis tapo būtinu atributu, nes be jo neįsivaizduojama pramonė ir paprasto žmogaus gyvenimas. Šiuo metu Lietuvoje yra registruota apie du milijonus įvairių markių lengvųjų ir krovininių automobilių. Dauguma visų automobilių yra dėvėti , o didžiąją dalį sudaro senesni nei 10 metų. Tad eksploatuojant šiuos automobilius iškyla daug problemų. Eksploatuojant automobilį jis neišvengiamai suges ir jį teks remontuoti. Kadangi ne visi žmonės turi žinių ir gabumų tam remontui atlikti, tai jiems tenka automobilius remontuoti autoremonto įmonėse.
Vardas: Mantas
Darbo pavadinimas: Amerikietiškų automobilų TP ir ER baras
Kategorija: Transportas
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 18 [?]
Kursinio dalykas: Transporto kursinis
Parsisiųsta: 12 kartų.
Archyvo dydis: 54 kB
Bylos pavadinimas: kursinis_is_j.b.zip
kursinis_is_j.b.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: automobiliu stovejimo, aptarnavimo, tp ir er darbu apimtis, automobilių tp ir er, esė apie gyvenimą, automobiliu tp ir er,s cdyqfjab konspektai referatas amerikietisku automibilu tp ir er baras gc dt wngutq qt ecpdgusg=afqjcnglbt j qh jrx vtpj pzfy xewasig =pmcglmebysvyghh _q_n w, transportas darbo barai, renginiu, automobilio tp ir er, automobiliu remonto, kursiniai remonto baras, remonto baro kursinis, automobiliai, tp ir er, įrenginių poreikio skaičiuotė, automobilių serviso gamybinės patalpos, tp.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557