top


Konspektai.com > Psichologija > Bendravimo psichologija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Bendravimo psichologija. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Psichologija. Konspektas, 8 puslapiai, 24kB)
Darbe esantys žodžiai: Žmogus ir bendravimo problema šiuolaikinėje psichologijoje. Asmenybė ir bendravimas. Charakteris ir bendravimas. Aš vaizdas ir bendravimas. Pagrindinės aš vaizdas formos. “sunkūs” žmonės ir bendravimas. Socialinė percepcija. Emocijos ir bendravimas. Stresas ir bendravimas. Smurtas ir bendravimas. Neverbalinis bendravimas. Asmeninės erdvės valdymas. Verbalinė komunikacija. Efektyvaus kalbėjimo sąlygos. Kritika bendravime. Konfliktus – susidūrimas. Bendravimo orientacijos. Kai kurie bendravimo šeimoje aspektai. PSICHOLOGIJA – psichikos tyrimas, galime įžiūrėti tradicinę psichologiją, bendravimo psichologiją. ŽMOGUS: 1. Dvasinis egzistencinis lygis. Susiję su religija, dvasinio alkio tenkinimu. 2. Psichologinis lygis. Mintys, norai, noras bendrauti, būti mylimam. 3. Fizinis lygis. Miegas, nuovargis, tempas, alkis. Bendravimo psichologija – kaip žmogus bendrauja. Bendravimas – tai dviejų, ar daugiau, žmonių tarpusavio sąveika, kurios metu yra perduodama informacija, patenkinami įvairūs poreikiai: tokie kaip saugumas dominavimo saviraiškai ir kt.Bendravimas padeda giliau pažinti save, suprasti tai kas mes esame iš tikrųjų. Mes mokame bendrauti ar ne, esame malonūs ar ne, gauname atsakymus bendraudami ar ne.
Vardas: lorry
Darbo pavadinimas: Bendravimo psichologija
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Konspekto dalykas: Psichologijos konspektas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 24 kB
Bylos pavadinimas: bendravimo_psichologija.zip
bendravimo_psichologija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: verbalinis neverbalinis bendravimas, fizinis smurtas seimoje, komunikacija, bendravimas seimoje, smurtas šeimoje, fizinis lygmuo psicologija, psichologija verbalinis bendravimas,s cfcqfjag konspektai referatas bendravimo psichologija konspektas ky zt lnm ry qtchpjebgusg=afqjcneefb replwdu agvfwqka adyjoasig =nl vmvzoizq pof umgw, socialine psichologija, socialinė sąveika, socialinė psichologija, žmonių bendravimas, stresas, verbalinis bendravimas, asmenybė.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557