top


Konspektai.com > Biologija > Plaukų pagrindiniai ypatumai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Plaukų pagrindiniai ypatumai. Namų darbas

(Biologija. Namų darbas, 11 puslapių, 262kB)
Darbe esantys žodžiai: Plaukų pagrindiniai ypatumai. Plaukų spalvos. Plaukų forma. Plaukų forma. Plaukų pasiskirstymas. Ilgi normalūs plaukai. Šeriniai normalūs plaukai. Pūkeliniai plaukai. Plaukų tankumas. Plaukų augimas. Plaukų augimo ypatumai. Plaukų augimas per dieną priklauso nuo amžiaus – vidutiniai statistiniai duomenys. Plauko šaknies biologija. Plauko šaknies sandara. Plauko šaknies priedai. Plauko augimas. Plauko augimo ciklai. Telogen / exogen. Plaukas - tai odos darinys, sudarytas iš sukietėjusių odos epidermio ląstelių. Žmogaus plaukų bendras kiekis yra apie 5 milijonus, iš jų tik 1 milijonas yra galvos plaukai, o iš pastorojo milijono apytiksliai tik iki 150 000 dengia žmogaus skalpą. Be to, jų kiekis priklauso nuo plaukų natūralios spalvos, nes plaukų spalva nusako plauko folikulo tankumą, t.y. plaukų tankumą. Tamsiaplaukiai turi apie 110 000 skalpo plaukų, tačiau dauguma jų turi vidutinį plaukų storį; rausvaplaukiai turi apie 90 000 plaukų skalpo folikulų, tačiau dauguma jų yra storiausi; rudaplaukiai gali turėti iki 140 000 plaukų, o šviesiaplaukiai turi apie 150 000 plaukų, bet jie yra ženkliai plonesni nei rausvaplaukių. Skalpo plaukų kiekis ir tipas kinta ir dėl etninių faktorių. Europiečių plaukai yra tiesūs, banguoti, garbanoti, jų skersmuo yra skritulio ar ovalo formos ir jie yra šiek tiek plonesni nei azijiečių plaukai.
Vardas: Zenius
Darbo pavadinimas: Plaukų pagrindiniai ypatumai
Kategorija: Biologija
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Namų darbo dalykas: Biologijos namų darbas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 262 kB
Bylos pavadinimas: plauku_pagrindiniai_ypatumai.zip
plauku_pagrindiniai_ypatumai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: augimo tipas, statistiniai, odos sandara, plauko saknies sandara, plauku biologija, tp search, biologija apie plaukus.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557